το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 13:10

Η Klotz Communications εξασφαλίζει το πρώτο Ευρωπαϊκό έργο με κονσόλες DC3!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Klotz Communications ανακοίνωσε σήμερα ότι κέρδισε το πρώτο έργο στην Ευρώπη με κονσόλες DC3.

Οι κονσόλες DC3 θα πάνε στη βασική εγκατάσταση του RMF Group στην Κρακοβία και η προμήθεια θα γίνει από τον διανομέα της Klotz Communications στην Πολωνία, δηλαδή από τη Studiotech. Ο όμιλος RMF δημιούργησε τον πρώτο Ιδιωτικό Ραδιοφωνικό Σταθμό στην Πολωνία, ο οποίος ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές της δεκαετίας του 90. Ο Όμιλος RMF αποτελεί μέλος του Ομίλου Bauer Media και ο RMF FM αποτελεί το εμβληματικό πρόγραμμα με κάλυψη σε εθνικό επίπεδο για ακροατές 25-39 ετών. Αυτό το έργο αποτελεί την πρώτη φάση ανακαίνισης του συνολικού συστήματος του RMF. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει την αναβάθμιση του εξοπλισμού Klotz VADIS σε MCR και Αίθουσα Σύνταξης (Newsroom) με το νέο δίκτυο VADIS G2 και με νέες κονσόλες DC3 για τα δύο βασικά on air studios του RMF FM. Το νέο MCR και οι κονσόλες DC3 θα βασίζονται σε ένα δίκτυο τοπολογίας TCP/IP και η εταιρεία χρησιμοποιεί μετατροπείς IPX/SPX σε TCP/IP DX20 για την ενοποίηση με παλαιότερα τμήματα VADIS και με τις κονσόλες Decennium των δύο υπολοίπων προγραμμάτων. Έκαστο από τα νέα studio θα είναι εξοπλισμένα με μία κονσόλα DC3 των 20-fader.

Το monitor module των κονσολών DC3 είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Touchstone, η οποία συνδυάζει παραδοσιακά fader modules με ένα βασιζόμενο-σε-HTML τμήμα monitor που μπορεί να προγραμματιστεί στις ακριβείς ανάγκες του RMF FM. Οι κονσόλες διαθέτουν complex global N-1 matrix που προσφέρει έως 64 mono-equivalent N-1 clean feed busses ανά κονσόλα. Ο Όμιλος RMF εμπιστεύεται την τεχνολογία μικρής καθυστέρησης που προσφέρει το δίκτυο Klotz VADIS G2.

Με τις κονσόλες DC 3 και τις νέες DX interface συσκευές η Klotz Communications διαθέτει μία πλήρη σουίτα προϊόντων που είναι συμβατή με παλαιότερα συστήματα VADIS, επιτρέποντας την απρόσκοπτη και τη σταδιακή αναβάθμιση των υπαρχόντων συστημάτων δίχως την ανάγκη για μεγάλα επενδυτικά κόστη. Η επιφάνεια ελέγχου της DC 3 επιτρέπει την επί τόπου αντικατάσταση παλαιότερων επιφανειών DC 2 και τα interfaces DX φροντίζουν για την αναβάθμιση από δίκτυα IPX/SPX σε πρωτόκολλο TCP/IP. Η νέα μηχανή του VADIS G2 και οι κάρτες interface είναι συμβατές με την παλαιότερης γενιάς τεχνολογία VADIS.

 

Πληροφορίες: www.klotzcommunications.com & AVSYS*

*Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 13:15

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group