το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 10:17

Η Digigram στην Έκθεση NAB 2017.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Digigram έχει αφιερώσει τρείς δεκαετίες στην ανάπτυξη ασφαλών λύσεων για τον χειρισμό υψηλής ποιότητας περιεχομένου. Στην Έκθεση NAB 2017 (Περίπτερο N8414, 22-27 Απριλίου, Λας Βέγκας), η Digigram θα εστιάσει στην παρουσίαση των επαγγελματικών της αναλογικών, ψηφιακών και IP καρτών ήχου μαζί με τους audio-over-IP codecs ειδικά για τις εξωτερικές μεταδόσεις και τη διανομή προγράμματος. Η εταιρεία θα εστιάσει στο ότι εκτός της παροχής interfaces και λύσεων transport-over-IP, τώρα προσφέρει εφαρμογές στο υπολογιστικό νέφος (cloud applications) που απλοποιούν την απομακρυσμένη συνεισφορά (remote contribution), καθώς και codec διαχείριση σε ασφαλή SIP υποδομή για εφαρμογές εξωτερικών μεταδόσεων.

Νέο: Cloud Applications αποκλειστικά για Broadcasters
Η Digigram συνεχίζει να εξελίσσει λύσεις για να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των broadcasters. Οι νέες τεχνολογίες στο cloud ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για απλοποιημένη πρόσβαση και εξυπηρέτηση ως υψηλού επιπέδου λύσεις που καλύπτουν περιπτώσεις πλήρους χρήσης και ροών εργασίας, εξαλείφοντας ως εκ τούτου την ανάγκη για ειδικά συστήματα hardware ή ακριβές δαπάνες σε εξοπλισμό.

 

IQOYA *CLOUD Web Application τώρα σε SaaS Mode για τη Διαχείριση Codecs στο Cloud

Η νέα επιλογή MPX στους STL Audio-Over-IP Codecs IQOYA *LINK και IQOYA *LINK/LE

Το IQOYA *CLOUD, το πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης codec από τη Digigram, είναι τώρα διαθέσιμο σε SaaS (software as a service) mode, γεγονός που το καθιστά προσιτό για μικρού και μεσαίου μεγέθους Σταθμούς, οι οποίοι πληρώνουν μία μηνιαία αμοιβή αντί της πάγιας επένδυσης σε μεγάλα κεφάλαια για εξοπλισμό. Προσβάσιμο από οπουδήποτε μέσω web browser, από οιαδήποτε συνδεδεμένη στο διαδίκτυο συσκευή, αυτή η εφαρμογή απλοποιεί δραματικά την ανάπτυξη και την καθημερινή λειτουργία ενός οιοδήποτε μεγέθους στόλου codec. Βασιζόμενη στην υψηλής ασφαλείας SIP broadcast υποδομή της Digigram που περιλαμβάνει stream relay, session border controller (SBC) και presence server, αυτή η εφαρμογή παρέχει αποτελεσματικό πραγματικού χρόνου έλεγχο όλων των registered ACIP codecs σε όλο το δίκτυο. Με αυτό το κεντρικό εργαλείο που είναι κατάλληλο για cloud, οι χειριστές στο control room μπορούν να δεχθούν και να ξεκινούν κλήσεις, να παρακολουθούν την τρέχουσα κατάσταση του codec, μα διαμορφώνουν άμεσα codecs και να ενεργούν σε περίπτωση σφαλμάτων του δικτύου του δικτύου ή απώλειες εξασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα και τη συνέχεια των υψηλής ποιότητας μεταδόσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Διαδικτυακή Εφαρμογή IQOYA *CLOUD μπορείτε να πάρετε στον ιστότοπο: https://www.digigram.com/solutions/outside-broadcast-codec-fleet-manager/

 

blu by digigram Απομακρυσμένη Συνεισφορά μέσω Cloud


Η blu by digigram είναι μία υπηρεσία που βασίζεται στο cloud, η οποία διευκολύνει την πραγματικού χρόνου από άκρον-εις-άκρον διαχείριση της συνεισφοράς περιεχομένου από δημοσιογράφους, ειδικά ταλέντα και απομακρυσμένους παρουσιαστές, καθώς και από ζωντανό περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες, δηλαδή από καταστισμένο στις μεταδόσεις ή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο κοινό. Σχεδιασμένο για το επαγγελματικό broadcast περιβάλλον, η blu by digigram καθιστά απλή και εύκολη για τα studio την πραγματοποίηση διαφόρων ταυτόχρονων, υψηλής ποιότητας αμφίδρομων επικοινωνιών μέσω του blu user portal με οποιαδήποτε απομακρυσμένο contributor που διαθέτει web browser, παραδοσιακό SIP codec, ή ακόμη και τηλέφωνο ως εφεδρεία.

Ως η πρώτη στο είδος της εστιασμένη στο broadcast υπηρεσία ενώνει μία βασιζόμενη στο cloud SaaS εφαρμογή με ένα επαγγελματικού ήχου interface στο studio για τη δραματική βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Με αυτό το μοναδικό, δίχως φασαρία και δίχως ταλαιπωρία μοντέλο pay-as-you-go (πληρωμή αναλόγως χρήσης) για τη διαχείριση και την επεξεργασία συνεισφερόμενου περιεχόμενου από μία σειρά πηγών, οι broadcasters μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο και πόρους για την έγκαιρη δημιουργία συναρπαστικού προγράμματος που οδηγεί στην επιτυχία.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: https://blu.digigram.com/en

 

Νέο: Transport και Processing Audio-Over-IP Codecs

IQOYA.LINK front HD

 

IQOYA LINK LE

 

Η Digigram είναι τώρα σε θέση να μεταφέρει MPX απευθείας από το studio στο πομπό χάρη στην ενσωμάτωση επιπλέον επιλογών λογισμικού στους codecs IQOYA *LINK και IQOYA *LINK/LE. Αυτοί οι codecs επιτρέπουν τη μεταφορά composite MPX σημάτων μέσω IP, δημιουργώντας μία έξυπνη λύση για τους broadcasters και τις tower εταιρείες. Υποστηρίζουν αμφότερα αναλογικό MPX και ψηφιακό digital MPX μέσω AES/EBU στα 192 kilohertz.

Αυτή η προσιτού κόστους λύση εξαλείφει την ανάγκη για τη διατήρηση διαφόρων μονάδων εξοπλισμού, όχι μόνον RDS και stereo κωδικοποιητές, αλλά και ακριβών μονάδων επεξεργασίας ήχου σε έκαστο Κέντρο Εκπομπής με τη δημιουργία MPX σήματος από baseband ήχο μόνον μία φορά στην πλευρά του studio. Με αυτήν την επιλογή λογισμικού στις μονάδες IQOYA, η Digigram προμηθεύει τους χρήστες με μία απλούστερη, πιο προσιτού κόστους, αλλά και πιο ασφαλή λύση, ικανή να μεταφέρει MPX μέσω IP απευθείας από το studio σε διαφορετικούς πομπούς.

IQOYA X LINK

LX IP AES67

 

Εμείς σας δώσαμε μία συνοπτική εικόνα από τα σημαντικότερες νέες προτάσεις που θα παρουσιάσει η Digigram στη ΝΑΒ 2017. Κάνοντας κλίκ εδώ μπορείτε να διαβάσετε ακόμη περισσότερες ειδήσεις που εμπεριέχονται στο μακροσκελές δελτίο τύπου της Digigram, το οποίο έχουμε αναρτήσει στην αγγλόφωνη πλευρά της Τεχνολογικής Πύλης μας. Αναφερόμαστε στην Τεχνολογία Streaming Ήχου μέσω IP IQOYA, η οποία είναι τώρα ανοικτή στους συνεργάτες του Οικοσυστήματος, στην VIP Audio-Over-IP Encoding, Transcoding και Streaming Engine IQOYA και στο σύστημα IQOYA *X/LINK για προσιτού κόστους, πλήρως-IP διανομή πολλαπλών προγραμμάτων ήχου σε πολλαπλές κατευθύνσεις, καθώς και στις Αναλογικές, Ψηφιακές και Audio-Over-IP κάρτες ήχου.

 

Πληροφορίες: www.digigram.com

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 11:31

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group