το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 10:44

H Lawo αναβαθμίζει το λογισμικό Virtual Radio Mixer RƎLAY.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί που χρησιμοποιούν το λογισμικό-εικονικό ραδιοφωνικό μίκτη (virtual radio mixer) RƎLAY θα ευχαριστηθούν με το άκουσμα της είδησης της κυκλοφορίας της νέας έκδοσης λογισμικού που είναι άμεση διαθέσιμη για κατέβασμα.

Το RƎLAY αποτελεί σουίτα λογισμικού εικονικών broadcast studio εργαλείων. Χρησιμοποιώντας το RƎLAY, οι επαγγελματίες του τομέα broadcast μπορούν να μετακινηθούν από τα παραδοσιακά βασιζόμενα σε υλισμικό (hardware-based) studio εργαλεία, όπως κονσόλες μίξης ήχου, πολλών καναλιών κάρτες ήχου και patch bays σε έναν εικονικό τομέα που χρησιμοποιεί τις σημερινές πανίσχυρες υπολογιστές πλατφόρμες που βρίσκουμε εύκολα στην αγορά (COTS)

Το λογισμικό RƎLAY είναι συμβατό με AES67 / RAVENNA και βελτιστοποιημένο για λειτουργία αφής (multi-touch optimized) προσφέροντας εύκολη και διαισθητική χρήση σε οθόνες αφής PC και laptop. αυτή η συλλογή εικονικών broadcast εργαλείων περιλαμβάνει:
• RƎLAY VRX8 8-fader και VRX4 4-fader Virtual Radio Mixer software,
• RƎLAY VPB Virtual Patch Bay software και
• RƎLAY VSC Virtual Sound Card software.

Στις νέες δυνατότητες που συναντάμε στην έκδοση v3.0.0.102 του RƎLAY περιλαμβάνονται: υποστήριξη για Unicast streaming, με ρουτίνες που βοηθούν στη διατήρηση των Unicast συνδέσεων και την αναφορά προβληματικών συνδέσεων. Επίσης, υπάρχουν βελτιώσεις του προγράμματος οι οποίες μειώνουν το φόρτο εργασίας του επεξεργαστή των PC που φιλοξενούν αυτό το λογισμικό, ενώ περιλαμβάνονται Microsoft®-signed network και WDM drivers για τους broadcasters που χρησιμοποιούν το RƎLAY σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows® 10.

“Τα PC γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο ισχυρά και οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί χρησιμοποιούν όλη αυτήν την ισχύ για να αντικαταστήσουν το hardware με το λογισμικό,” σχολιάζει ο Clark Novak, ειδικός marketing Ραδιοφώνου της Lawo. “Με το RƎLAY μπορούν να αντικαταστήσουν  τις κονσόλες τους μίξης ήχου χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή με οθόνη αφής που βρίσκεται εύκολα στην αγορά για να φιλοξενήσουν μία πλήρη σε δυνατότητες κονσόλα μίξης ήχου που λειτουργεί όπως και μία φυσική κονσόλα, αλλά με μικρότερο κόστος και απαιτήσεις υποδομής.”

Το λογισμικό μίξης RƎLAY VRX είναι ιδανικό για χρήση εντός του studio, όπου η συμβατότητα κατά το πρότυπο AES67 επιτρέπει στους χειριστές να μιξάρουν τοπικά ή δικτυακά streams ήχου και να στείλουν ένα έτοιμο για να βγει στον αέρα stream προγράμματος. Εγκατεστημένο σε ένα laptop και σε συνδυασμό με ένα interface ήχου OnAir 4 της Lawo, το RƎLAY VRX αποτελεί το ιδανικό κινητό broadcast kit, με πλήρες βασιζόμενο σε VST Ισοσταθμιστή (EQ), dynamics και άλλα εργαλεία επεξεργασίας.
Σχεδόν 400 Ραδιοφωνικοί Σταθμοί έχουν κατεβάσει το λογισμικό RƎLAY από την πρώτη εμφάνιση του στο διαδικτυακό κατάστημα ην περασμένη χρονιά. Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν την τελευταία έκδοση από τον ιστότοπο R3LAY.com

 

Πληροφορίες: www.lawo.com & Telmaco S.A. *
Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 11:00

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group