το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 10:18

Επίδειξη Συμβατότητας του WheatNet-IP κατά AES67 στην Έκθεση NAB.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Wheatstone συνεργάζεται με τη Συμμαχία Δικτύωσης Μέσων (Media Networking Alliance - ΜΝΑ), τη Συμμαχία περί Λύσεων IP για τα Μέσα (Alliance for IP Media Solutions - AIMS) και άλλους για την επίδειξη του AES67 στην IP Showcase, North Hall, Περίπτερο N4824 της Έκθεσης NAB.

H Wheatstone κατέχει ηγετική θέση στην IP δικτύωση του ήχου και συνεργάζεται με άλλους προμηθευτές και οργανισμούς σε αυτήν την έκθεση NAB για την επίδειξη της συμβατότητας AES67 και IP δικτύωσης του ήχου τόσο στο Ραδιόφωνο, όσο και στην Τηλεόραση.

Η Wheatstone κατασκευάζει το δημοφιλές σύστημα WheatNet-IP, ένα IP δίκτυο ήχου που είναι συμβατό με το πρότυπο AES67, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον τομέα broadcast, αξιοποιούμενο από μεγάλες broadcast επιχειρήσεις των Η.Π.Α. και παγκoσμίως.

Αυτό το ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα IP δικτύωσης ήχου θα αποτελέσει μέρος της IP Showcase στα πλαίσια της Έκθεσης ΝΑΒ 2017, στο North Hall, Περίπτερο N4824, όπου θα συμμετέχουν η AES, η Media Networking Alliance (ΜΝΑ), η AIMS, η Advanced Media Workflow Association (AMWA), την European Broadcasting Union (EBU), η IABM (Διεθνή Ένωση Προμηθευτών Broadcast και Media Τεχνολογίας), η Society of Motion Picture and Television Engineers (SMPTE) και το Video Services Forum (VSF).

Η δικτύωση ήχου με το WheatNet-IP θα επιδείξει τη συμβατότητα κατά AES67 σε ένα συνολικό σύστημα που βασίζεται στο SMPTE ST 2110, σε ένα πρότυπο που βρίσκεται σήμερα σε προχωρημένο στάδιο σχεδίασης, το οποίο καθορίζει το AES67 ως βασικό στοιχείο του ήχου για τη μετάβαση στο IP. “Αυτή η επίδειξη αποτελεί μία σημαντική συνεργασία που δεικνύει την αυξανόμενη σημασία που έχει σήμερα το IP στο Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση,” δήλωσε ο Andy Calvanese, Αντιπρόεδρος Τεχνολογίας της Wheatstone.

Wheatstone είναι ένα Συνεργατικό Μέλος της ΜΝΑ και Μέλος της IABM.

Επιπροσθέτως, για την επερχόμενη Έκθεση NAB η Wheatstone συνεργάζεται με την εταιρεία λύσεων διανομής πολυμέσων σε πραγματικό χρόνο Artel για να επιδείξει τη ζωντανή απομακρυσμένη παραγωγή που αξιοποιεί τις εικονικές υπηρεσίες ήχου σε ένα δίκτυο ευρείας περιοχής. Επιδείξεις θα πραγματοποιηθούν στο Περίπτερο N6531 της Wheatstone και στο Περίπτερο N4511 της Artel. Στο πλαίσιο αυτής της επίδειξης, σήμα από μία κάμερα GoPro που θα βρίσκεται πάνω σε drone, στο περίπτερο της Artel και σήμα ήχου από μία ζωντανή προσομοίωση αθλητικής εκδήλωσης, στο περίπτερο της Wheatstone θα δικτυώνονται με το σύστημα WheatNet-IP.

Η λύση δικτύωσης ήχου WheatNet-IP θα βρίσκεται σε αρκετά περίπτερα στον εκθεσιακό χώρο, επιδεικνύοντας τη συμβατότητά του με διάφορους συνεργαζόμενους κατασκευαστές και τα προϊόντα τους που κυμαίνονται από τα συστήματα αυτοματοποίησης έως τα συστήματα κωδικοποίησης. Tieline Technology (N7425), ENCO Systems (N2024), OMT Technologies (N8410), Broadcast Supply Worldwide (N8106), O.C. White (N6916), StudioCast (N6133), WinMedia Group (C7706) και DJB Software (N6234) είναι μερικές από τις εταιρείες που θα περιλαμβάνουν τη λύση δικτύωσης ήχου WheatNet-IP στα περίπτερα τους στην Έκθεση NAB.

Εκτός απ' όλα τα παραπάνω, το προσωπικό της Wheatstone θα μιλήσει και για τις εικονικές υπηρεσίες ήχου σε αρκετές συνεδρίες μηχανικής κατά τη διάρκεια της Έκθεσης-Συνεδρίου NAB 2017. Το Σάββατο 22 Απριλίου στις 9:00 π.μ., οι Phil Owens και Lon Neumann θα παρουσιάσουν το σύστημα ήχου που βασίζεται σε IP και το μοντέλο At-Home Παραγωγής στην αίθουσα N258. Την Τρίτη 25 Απριλίου στις 14:00, ο Lon Neumann θα παρουσιάσει την επέκταση του IP δικτύου ήχου σε ένα WAN, στην αίθουσα N258.

Επισκεφτείτε το περίπτερο N6531 στην Έκθεση NAB για μία προσωπική επίδειξη, ή παρακολουθήστε τη σελίδα της Wheatstone στο Facebook για τα ζωντανά streams που θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της Έκθεσης NAB.

 

Πληροφορίες: www.wheatstone.com & AV SYS *
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 10:34

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group