το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 11:19

Η Wheatstone θα εισάγει τον δεύτερης γενιάς Επεξεργαστή Ήχου FM-55e στη NAB 2017.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
O Επεξεργαστής Ήχου FM-55e O Επεξεργαστής Ήχου FM-55e

Η Wheatstone θα εισάγει στην Έκθεση NAB 2017 τον δεύτερης γενιάς Επεξεργαστή Ήχου FM-55, δηλαδή το μοντέλο FM-55e.

FM 55 Wheatstone GUI lr

FM-55

Ο FM-55e περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες για τις οποίες φημίζεται ο FM-55, οι οποίες τον καθιέρωσαν ως εξαιρετικής αξίας επιλογή για την επεξεργασία του ήχου στα FM, αλλά και την προσθήκη βελτιωμένων ελέγχων iAGC, καθώς και εντελώς νέας σχεδίασης επεξεργασία των χαμηλών συχνοτήτων.

“Αυτές οι βελτιώσεις προσδίδουν στους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς εκείνο το μικρό επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, παραμένοντας ο καλύτερος επεξεργαστής στην κατηγορία του, τόσο ως προς τον ήχο, όσο και ως προς τη λίστα δυνατοτήτων του ” είπε ο Mike Erickson, Μηχανικός Συστημάτων Επεξεργασίας και Υποστήριξης της Wheatstone. “Ο FM55e αποτελεί άλλο ένα βήμα εμπρός ως προς τη δημιουργία επεξεργασίας που είναι φυσικά δυνατή, με τους Σταθμούς να παραμένουν εντός του προϋπολογισμού τους και στο επίπεδο των μεγάλων Σταθμών.”

Ο FM-55e είναι ένας πολλών περιοχών (multi-band) επεξεργαστής ήχου, ιδανικός για FM Ραδιοφωνικούς Σταθμούς που απαιτούν τη συνέπεια του ήχου σε πλήθος πηγών ηχητικού υλικού. Περιλαμβάνει τη δημοφιλή πέντε περιοχών τεχνολογία AGC, ή iAGC, σε συνδυασμό με έναν πέντε περιοχών limiter και στερεογενήτρια, μαζί με πέντε-περιοχών ενίσχυση της στερεοφωνίας και με προσαρμόσιμο έλεγχο L-R σύμφωνα με το πρόγραμμα, για την επιλογή πολλών δρόμων. Όπως ο FM-55, έτσι και ο FM-55e υποστηρίζει πλήρως το Ευφυές Δίκτυο WheatNet-IP και είναι εξοπλισμένος με αναλογικές composite εξόδους, δύο εισόδους SCA, balanced αναλογικές εξόδους Left/Right και μία ψηφιακή έξοδο AES που μπορεί να επιλεγεί είτε για διακριτό Left/Right, είτε για baseband 192 ψηφιακό πολυπλεγμένο σήμα.

“Πάρα πολλοί Σταθμοί εκμεταλλεύονται το baseband192 ψηφιακό πολυπλεγμένο σήμα στον FM55 και τώρα θα κάνουν το ίδιο στον FM55e” είπε ο Erickson. “Όπως όλοι οι επεξεργαστές της Wheatstone, έτσι και ο FM55e λειτουργεί με συχνότητα δειγματοληψίας 192kHz και ως εκ τούτου η προσθήκη αυτής της επιπλέον δυνατότητας ήταν εύκολη για εμάς, προσφέροντας επιπλέον επιλογές συνδεσιμότητας για τους πελάτες μας.”

Ο FM-55e διατίθεται σε ένα πλαίσιο μεγέθους 1RU, με μία οθόνη OLED να βρίσκεται στην πρόσοψη του και με την πλοήγηση να γίνεται μέσω GUI. Οι κάτοχοι του FM-55 θα είναι σε θέση να αναβαθμίσουν την υπάρχουσα μονάδα με το νέο δωρεάν λογισμικό του FM-55e όταν θα διατεθεί αργότερα εντός της τρέχουσας χρονιάς. “Η ενημέρωση από τον FM-55 σε FM-55e αποτελεί δωρεάν ενημέρωση του λογισμικού” είπε ο Erickson. Ο FM-55e θα παρουσιαστεί στη NAB, στο Περίπτερο N6531.

 

Πληροφορίες: www.wheatstone.com & AV SYS *
Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 12:36

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group