το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 14:12

Η Axia θα παρουσιάσει τον Livewire+AES67 IP-Audio Driver, τον πρώτο πλήρους συμμόρφωσης κατά AES67 IP Driver!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δείτε τις νέες λύσεις της Telos Alliance στην Έκθεση ΝΑΒ 2017, στο Λας Βέγκας της Νεβάδα (Περίπτερο #N7724 & #SU2321).

H Telos Alliance®, πρωτοπόρος εταιρεία στην broadcast τεχνολογία Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης και μητρική εταιρεία των Οίκων Telos®, Omnia®, Axia®, 25-Seven®, Linear Acoustic® και Minnetonka™, ανακοίνωσε την αναβάθμιση λογισμικού v2.10 του Axia IP-Audio Driver, γεγονός που τον καθιστά ως τον πρώτο στον κόσμο IP driver με πλήρη συμμόρφωση ως προς το πρότυπο AES67. Ο Axia Livewire+ AES67 IP-Audio Driver είναι τώρα διαθέσιμος για δωρεάν κατέβασμα και θα επιδειχθεί στην Έκθεση NAB 2017, 22–27 Απριλίου, στο Εκθεσιακό-Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, στο Ραδιοφωνικό Περίπτερο της Telos Alliance Radio #N7724.

"Η Axia έχει την πρωτοκαθεδρία στην εκπαίδευση περί του AES67 και με την εφαρμογή της συμμόρφωσης κατά το AES67 σε όλη τη σειρά προϊόντων της, μία διαδικασία που ξεκινήσαμε όταν επικυρώνονταν αυτό το πρότυπο," είπε ο Marty Sacks, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Υποστήριξης και Marketing της Telos Alliance. "Ο IP-Audio Driver είναι ο πρώτος driver που διαθέτει συμμόρφωση ως προς το AES67, ενισχύοντας τη δέσμευση μας στη συνεχή καινοτομία και για την προσφορά στους broadcasters περισσοτέρων επιλογών διαλειτουργικότητας με τον εξοπλισμό που προτιμούν."

Ο Axia Livewire+ AES67 IP-Audio Driver επιτρέπει στους πελάτες να στέλνουν και να γράφουν ένα ή πολλά κανάλια stereo PC ήχου απευθείας προς και από δίκτυα Axia μέσω Ethernet, χωρίς να απαιτούνται κάρτες ήχου. Έως 24 κανάλια stereo ήχου μπορούν να αποσταλούν ταυτοχρόνως μέσω ενός καλωδίου CAT-5 και μίας σύνδεσης Ethernet. Οι ενημερώσεις στην έκδοση V2.10 του driver εκτός της πλήρης συμμόρφωσης του στο πρότυπο AES6, προσθέτουν και την ικανότητα συγχρονισμού σε PTP, με υποστήριξη του καθορισμού multicast διευθύνσεων εκτός του εύρους του Livewire και υποστήριξη SIP/Unicast για RTP streaming.

Οι χρήστες απλά πρέπει να επισκεφτούν την Axia Livewire+ AES67 IP-Audio Driver Product Page για να κατεβάσουν το λογισμικό.

 

Επισκεφθείτε το Radio NAB booth #N7724 της Telos Alliance για να γευτείτε από πρώτο χέρι την εμπειρία του νέου Axia Livewire+ AES67 IP-Audio Driver.

 

Πληροφορίες: www.telosalliance.com & Audigys * & www.newera.com.cy **


  * Μεταπωλητής Ελλάδος
** Μεταπωλητής Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 14:28

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group