το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 15:00

Η Telos Alliance θα παρουσιάσει τον Επεξεργαστή Ήχου Omnia VOLT™, όπου πρωταγωνιστεί ο υψηλής απόδοσης Ήχος της Omnia σε μία One Rack μονάδα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Δείτε τις νέες λύσεις της Telos Alliance στην Έκθεση ΝΑΒ 2017, στο Λας Βέγκας της Νεβάδα (Περίπτερο #N7724 & #SU2321).

Omnia VOLT Front lr

Η Telos Alliance®, πρωτοπόρος στη broadcast τεχνολογία του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης και μητρική εταιρεία των Οίκων Telos®, Omnia®, Axia®, 25-Seven®, Linear Acoustic® και Minnetonka™ ανακοίνωσε τον νέο ευέλικτο broadcast επεξεργαστή ήχου Omnia VOLT™, ο οποίος διαθέτει τον υψηλής απόδοσης Ήχο της Omnia σε μία μονάδα ικριώματος (one rack unit). Ο Omnia VOLT είναι διαθέσιμος τώρα και θα κάνει ντεμπούτο στη NAB 2017, 24–27 Απριλίου, στο Εκθεσιακό-Κέντρο του Λας Βέγκας, στο Περίπτερο #N7724.

Με την κοινή τεχνολογική γραμμή με τα κορυφαία προϊόντα της Omnia όπως ο Omnia.11, ο VOLT διαθέτει ήχο που συναγωνίζεται εκείνο των καλύτερων επεξεργαστών της αγοράς, προσφέροντας στους Σταθμούς ευελιξία ως προς το formatκαι γρήγορη, εύκολη ρύθμιση. Επίσης, διαθέτει μία νέα φρέσκια βιομηχανική σχεδίαση που υπογραμμίζει το σημαντικό βήμα εμπρός ως προς την απόδοση του ήχου.
"Με τον Omnia VOLT ξαναγράψαμε όλους τους κανόνες της επεξεργασίας ήχου και προσφέρουμε περισσότερη επεξεργαστική ισχύ για δυνατότερο, καθαρότερο και περισσότερο δυναμικό ήχο σε μία rack μονάδα έναντι άλλων προϊόντων μεγέθους δύο ή τριών rack μονάδων!" δηλώνει ο Frank Foti, Ιδρυτής της Omnia Audio και Διευθύνων Σύμβουλος της Telos Alliance. "Έχουμε περάσει ότι καλύτερο διαθέτουμε ως προς την επεξεργασία στον VOLT, για ήχο τόσο απίστευτο, τόσο συναρπαστικό, που δεν θα πιστεύετε ότι προέρχεται από μία 1RU μονάδα. Πραγματικά πρέπει να ακούσετε για να το πιστέψετε."

 

Omnia VOLT Back lr

 

Στις αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Omnia VOLT περιλαμβάνονται:

 

Ο Απίστευτος Ήχος. Ο επεξεργαστής ήχου Omnia VOLT διαθέτει clipper επόμενης γενιάς που σχεδιάστηκε από τον Frank Foti, επεξεργασία δυναμικών που σχεδίασε ο Αρχιμηχανικός της Omnia, Cornelius Gould, μαζί με πλήθος χαρακτηριστικών δυνατοτήτων που δημιουργούν άψογο ήχο από μία one rack μονάδα. Σε αυτές περιλαμβάνονται έξι διακριτά τμήματα AGC (ένα wide-band, πέντε multiband), πέντε time-aligned τμήματα limiter, deep bass, warmth και stereo enhancers, αλλά και το καλύτερο, τα καλύτερα διαθέσιμα εργοστασιακά presets.

 

Το QuickTweak™. Το νέο σύστημα QuickTweak του Omnia VOLT αποτελεί το απόσταγμα των πολλών χρόνων γνώσης ως προς την επεξεργασία και των αποδεδειγμένων προσεγγίσεων των επαγγελματιών επεξεργασίας της Omnia σε ένα απλό σύνολο ελέγχων που είναι εφικτό να μετατρέψουν οποιονδήποτε σε ειδικό. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτηριστικό ήχο μέσα σε λίγα λεπτά, είτε χρησιμοποιώντας τις ανώτερες προεπιλογές (presets) της Omnia, είτε τις δικές τους ρυθμίσεις, απευθείας από το εμπρός τμήμα του VOLT, ή από ένα PC.

 

Η Ευελιξία. Χρησιμοποιώντας DSP|Core firmware, οι Σταθμοί μπορούν να ανεβάσουν τη λειτουργικότητα του VOLT ώστε να ταιριάξει με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις εφαρμογές τους, είτε πρόκειται για FM, AM, HD/DRM, είτε για Studio επεξεργασία. Ο VOLT μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη στερεο-γεννήτρια. Τα DSP|Cores δεν αποτελούν προσθήκες με επιπλέον κόστος. Οι χρήστες απλά κατεβάζουν τη λειτουργία που επιθυμούν εντελώς δωρεάν, εγκαθιστούν το πακέτο DSP|Core firmware από έναν συνδεδεμένο υπολογιστή και προχωρούν σε επανεκκίνηση. Είναι τόσο απλό.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την Omnia VOLT Broadcast Audio Processor product page και ελάτε να δείτε τον Omnia VOLT σε πλήρη δράση στο Radio Booth #N7724 της Telos Alliance στην Έκθεση NAB 2017, 24–27 Απριλίου.

 

Πληροφορίες: www.telosalliance.com & & Audigys * & www.newera.com.cy **
 * Μεταπωλητής Ελλάδος
** Μεταπωλητής Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 15:19

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group