το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Το νομοσχέδιο για τα πνευματικά δικαιώματα έφτασε στην τελική μορφή του ύστερα από την ολοκλήρωση της αναγκαίας διαβούλευσης στην οποία το έθεσε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, ως όφειλε προκειμένου να ενημερωθεί αλλά και για να αντιμετωπίσει τις συνεχείς εξελίξεις που προέκυπταν.

H 19η Διάσκεψη για το 2017 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/04/2017 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

H 18η Διάσκεψη για το 2017 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21/04/2017 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ακολουθεί η αναφορά πολιτικής πολυφωνίας για την περίοδο από 1 Οκτωβρίου 2016 έως και 31 Δεκεμβρίου 2016.

Σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 , στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτικών φορέων σχετικά με το υπό κατάθεση νομοσχεδίου για την δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τη σύσταση καθεστώτος Ενίσχυσης Ιδιωτικών Επενδύσεων για την ανάπτυξη της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του ΣΕΠΚΤ&Π (Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Κινηματογράφου Τηλεόρασης Βίντεο & Πολυμέσων), κ.κ. Α. Αργυρούλης (Αντιπρόεδρος), Δ. Ευαγγελόπουλος (Γ.Γ.), Δ. Γεωργιάδη (Μέλος) και του κ. Γεώργιου Αμυρά, Βουλευτή και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπουτου του κόμματος "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" , ο οποίος είναι Υπεύθυνος για τα οπτικοακουστικά και τον πολιτισμό.

Ο Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής συγκάλεσε Διάσκεψη (16η/2017) του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για σήμερα Δευτέρα με θέματα:

H 15η Διάσκεψη για το 2017 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4/04/2017 και ώρα 10:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ν. Παππάς: «Είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε την τήρηση της καταβολής του 30% της κρατικής διαφήμισης υπέρ των Μέσων της περιφέρειας. Στην εφαρμογή των νέων ρυθμίσεων χρειάζεται η ενεργή στήριξη εκ μέρους των Ενώσεων του περιφερειακού Τύπου».

Σελίδα 1 από 80
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group