το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

ΕΣΡ - Υπόδειξη υπ' αριθ. 1-2015 με θέμα: Προστασία ανηλίκων από τη μετάδοση διαφημίσεων τυχερών παιγνίων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε ακολούθως την Υπόδειξη υπ' αριθμό 1-2015 με θέμα: Προστασία ανηλίκων από τη μετάδοση διαφημίσεων τυχερών παιγνίων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 12:36

2 σχόλια

 • Σύνδεσμος σχολίου Τρίτη, 07 Απριλίου 2015 16:15 δημοσιεύθηκε από Έχει νόημα?

  Εφόσον έχουμε ακόμη σύνδεση ίντερνετ -δε μας το έκοψαν ακόμα- και διαβάζουμε Εσένα μπορούμε να διαβάσουμε και την υπερδύναμη.... ΕΣΡ απ'ευθείας οπότε δεν παράγετε επ' αυτού έργο. Σε δουλειά να βρίσκεστε....

  Aναφορά
 • Σύνδεσμος σχολίου Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 09:36 δημοσιεύθηκε από ΑνδρέαςΤζανάκος

  Αγαπητέ Αναγνώστη, σας υπενθυμίζουμε ότι δική μας δουλειά είναι να ενημερώνουμε, μεταξύ άλλων, Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές, Τεχνικούς Διευθυντές, Διευθυντές Προγράμματος, Διευθυντές Προμηθειών και όλους τους Τεχνικούς-Δημοσιογράφους-Παραγωγούς των Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών αναφορικά με την τεχνολογία που είναι, ή θα είναι διαθέσιμη, για να φέρουν εις πέρας σωστά και κερδοφόρα τη δουλειά τους, αλλά και για τις ισχύουσες αποφάσεις (και όχι κουτσομπολιά), που λαμβάνονται από Κυβέρνηση και Ανεξάρτητες Αρχές της χώρας μας αναφορικά με το πλαίσιο λειτουργίας του Ραδιοτηλεοπτικού Τοπίου.
  Στον φόρτο εργασίας έκαστης ημέρας υπάρχουν πολλοί άνθρωποι της βιομηχανίας μας που πιθανόν να μην είχαν το χρόνο, ή που μπορεί να μην υπέπεσε στην αντίληψη τους κάποια σχετική ανακοίνωση, υπόδειξη ή και νόμος της Κυβέρνησης, ή κάποιας ανεξάρτητης Αρχής μας. Συνεπώς ο ρόλος μας είναι σημαντικός, προκειμένου να τους υπενθυμίζουμε το τι ισχύει και το τι όχι, κάθε στιγμή. Χωρίς να γνωρίζουμε αν ασχολείστε με το ραδιόφωνο ή την τηλεόραση και χωρίς να ξέρουμε την ιδιότητα-θέση σας (Ιδιοκτήτης Μέσου, Τεχνικός, ή όποια άλλη) σας αναφέρουμε ότι για την τεχνολογική πύλη μας δεν έχει πάψει ούτε στιγμή (πραγματικά αμέτρητες αναρτήσεις τεχνικού χαρακτήρα έχουν γίνει έως σήμερα) να αποτελεί κύριο αντικείμενο η καταγραφή και η ενημέρωση αναφορικά με την εξέλιξη της τεχνολογίας (στην παραγωγή, την επεξεργασία, τη διανομή και την αρχειοθέτηση). Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να μένει ούτε ένας πολίτης αυτής της χώρας και κυρίως ούτε ένα μέλος της βιομηχανίας μας ανενημέρωτο σχετικά με νόμους, διατάξεις, υποδείξεις και άλλα τέτοιου είδους σημαντικά θέματα.
  Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
  Ανδρέας Τζανάκος

  Aναφορά

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group