το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. 19040/81 (ΦΕΚ 742/Β/81) των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας που εκδόθηκε σε εκτέλεση του άρθρου 1 του Ν. 1082/80 (ΦΕΚ 250/Α780) καθορίζεται πάγια το σύστημα υπολογισμού του Δώρου εορτών Πάσχα, στην οποία προβλέπεται ότι:

Συνάδελφοι, Οι εργαζόμενοι του MEGA κλείνουν 9 μήνες απλήρωτοι.  Παραμένουν όμηροι των ιδιοκτητών του σταθμού που έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του το κανάλι.  ΄Ενα κανάλι που συνεχίζει να είναι στον αέρα λόγω των εργαζομένων του σταθμού που παρά την οικονομική αλλά και την ψυχική τους εξάντληση προστατεύουν τις δουλειές τους και συνεχίζουν να ελπίζουν. ΄Ομως αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

Κάλεσμα συμπαράστασης στους απλήρωτους επί 9 μήνες εργαζόμενους του MEGA.

Το Δ.Σ. της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και σύσσωμοι οι τεχνικοί της ιδιωτικής τηλεόρασης, καταδικάζουν απερίφραστα την τακτική -που δυστυχώς αρχίζει να γίνεται συνήθεια- να καλύπτονται ρεπορτάζ και δημοσιογραφικές αποστολές με ερασιτεχνικά τεχνικά μέσα και με δημοσιογράφους σε ρόλο οπερατέρ-ηχολήπτη.

Ανακοίνωση Κάλεσμα
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας  έξω τον ΔΟΛ (Μιχαλακοπούλου 80)  Τη Δευτέρα 06/03/17 και ώρα 14:00

Η Ένωσή μας πριν λίγα εικοσιτετράωρα συμπλήρωσε μια σειρά ελέγχων, ως εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, για τον τρόπο με τον οποίο οι εργοδότες-μέλη της Ε.Ι.Ι.Ρ.Α εφαρμόζουν την ΣΣΕ 2016-2017, ένα χρόνο μετά την υπογραφή της. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Σώματος Ειδικών Επιθεωρητών που, με την πείρα τους, διευκόλυναν την προσπάθειά μας και γι’ αυτό τον λόγο οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε.

Σήμερα εκδόθηκε η δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Ε.Τ.Ι.Τ.Α . κατά της DIGEA για την απόφασή της να υποβαθμίσει το σήμα του MEGA.

Μετά την κήρυξη της σημερινής 3ωρης στάσης εργασίας από την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και την Π.Ο.Ε.Σ.Υ., αλλά και μετά από την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κατά της DIGEA για την απόφασή της να υποβαθμίσει το σήμα του MEGA, εκδόθηκε από το Δικαστήριο ως προσωρινό μέτρο η συνέχιση της κανονικής εκπομπής του σήματος του «MEGA» μέχρι την τελική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Σελίδα 1 από 61
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group