το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η τροπολογία αυτή αφορά στον τρόπο καταβολής του τιμήματος για κάθε δημοπρατούμενη άδεια επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης και την υποχρέωση των αδειοδοτούμενων παρόχων περιεχομένου να συντάσσουν τις ετήσιες οικονομικές τους καταστάσεις με βάση τα διεθνή λογιστικά πρότυπα.

Η EBU βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δημοσίευσε ένα ελάχιστο σύνολο απαιτήσεων ως προς την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (cybersecurity) για τα συστήματα, το λογισμικό και τις υπηρεσίες του τομέα broadcast.

Μαζί με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας για τις διεθνείς οδικές επιβατικές και εμπορευματικές μεταφορές», κατατέθηκε και η Τροπολογία 186/1 10.2.2016: «Συμπλήρωση των διατάξεων του άρθρου 2 του ν. 4339/2015 περί αδειοδότησης παρόχων επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης».

Και ενώ στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποιούνταν η συζήτηση περί του Σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τίτλο «Κύρωση των διορθωτικών τροποποιήσεων της Σύμβασης Έκδοσης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Καναδά, δι' ανταλλαγής ρηματικών διακοινώσεων», ο Υπουργός Επικρατείας προσκόμισε την ακόλουθη τροπολογία που αφορά στην αύξηση του Αριθμού των Μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:

Σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, Τεύχος Δεύτερο, 1η Σεπτεμβρίου 2014, με Αριθμό Φύλλου 2350, προκύπτει η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την Ελεύθερη τηλεοπτική μετάδοση σημαντικών αθλητικών γεγονότων στα Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο 2014−2015.

Στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Υγείας: Ρυθμίσεις Υπουργείου Υγείας και άλλες Διατάξεις, που κατατέθηκε χθες προς ψήφιση, υπάρχουν σημαντικά άρθρα που αφορούν τις άδειες των Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων της χώρας μας.

Στο πλαίσιο της μετάβασης στην επίγεια ψηφιακή τηλεοπτική ευρυεκπομπή, με κοινή απόφαση του Υφυπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Παπαδόπουλου και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, κ. Κεδίκογλου, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 1956/12.08.2013 εκχωρήθηκε στη ΝΕΡΙΤ Α.Ε. χωρίς αντάλλαγμα, φάσμα συχνοτήτων δύο διαύλων για την ανάπτυξη δικτύου εθνικής εμβέλειας, μέσω του οποίου θα εκπέμπεται το ψηφιακό πρόγραμμα της νέας δημόσιας τηλεόρασης.

Το φωτοτυπημένο σ/ν ή π/ν δεν αποτελεί το τελικό κείμενο διότι εκκρεμούν ορθογραφικές και συντακτικές διορθώσεις.

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group