το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η εταιρεία προμηθεύει τον πηγαίο κώδικα library Zenium microservices στη κοινότητα των πελατών, των συνεργατών και των developers.

Η Συμμαχία περί IP Λύσεων για τα Μέσα (Alliance for IP Media Solutions - AIMS) ανακοίνωσε ότι εκπρόσωποι από επτά εταιρείες και Μέλη της AIMS, μαζί με την ηγετική ομάδα της AIMS θα παρουσιάσουν 15 papers στη NAB 2017 σχετικά με την IP διανομή video.

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης προχώρησε στην ανακοίνωση εξελίξεων για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Οι οργανωτές της ΝΑΒ 2017 δημιούργησαν έναν νέο code για την Τεχνολογική Πύλη μας, η οποία αποτελεί Media Partner της κορυφαίας Έκθεσης και Συνεδρίου σε όλον τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε όλους τους αναγνώστες μας τον κωδικό NE26 για τη δωρεάν είσοδο τους, δίχως να πρέπει να καταβάλουν 50 δολάρια Η.Π.Α., κάτι που ίσχυε μετά την 24η Μαρτίου 2017, που εξέπνευσε η αντίστοιχη προσφορά έγκαιρης προ-εγγραφής.

Οι πίνακες της βαθμολογικής κατάταξης περιέχουν μόνο τα αποτελέσματα του ελέγχου της τήρησης των τυπικών προϋποθέσεών τους, ενώ ανακοινώθηκαν με την επιφύλαξη της αξιολόγησης του προϋπολογισμού και των επιλέξιμων δαπανών των επενδυτικών σχεδίων.

Η Συμμαχία Περί Λύσεων IP για Τα Μέσα (Alliance for IP Media Solutions - AIMS) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τα Μέλη της. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι πολλά Μέλη της AIMS κινούνται γρήγορα ώστε να διαθέσουν προϊόντα στην αγορά, τα οποία θα είναι συμβατά με τη σουίτα προτύπων της SMPTE για Επαγγελματικά Μέσα μέσω Δικτύων IP (SMPTE ST 2110) έως το τέλος του 2017. Το πρότυπο SMPTE ST 2110 βρίσκεται τώρα στο τελικό στάδιο σχεδιασμού.

Η LG Electronics Inc. (LG) ανακοίνωσε τα προκαταρκτικά οικονομικά της αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Τα εκτιμώμενα ενοποιημένα έσοδα για το πρώτο τρίμηνο του 2017 ανέρχονται στα 14,7 τρισ. KRW ενώ το κέρδος ανέρχεται στα 921,5 δισ. KRW. Τα έσοδα αναμένεται να είναι υψηλότερα κατά 9,7% και το κέρδος κατά 82,4% υψηλότερα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016.

Η μεγαλύτερη συμφωνία για το Ραδιόφωνο από το 2006 αντιπροσωπεύει το 90% του τζίρου Συγχωνεύσεων και Εξαγορών (mergers and acquisitions - M&A) του πρώτου τριμήνου.

Σελίδα 1 από 79
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group