το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η επιτυχημένη συμμετοχή της Calpro στην Image & Tech!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

H πρώτη Image & Tech πέρασε πλέον στην ιστορία με την Calpro να σημειώνει μία επιτυχημένη παρουσία, δίδοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά τα προϊόντα των γνωστών οίκων RED, Angenieux, Cooke, ARRI, Sachtler, O’Connor και SKB.

Όπως είχαμε ανακοινώσει πριν τη διεξαγωγή της έκθεσης, η παρουσία μας στην πρώτη Image & Tech, θα συνοδευόταν από πολλές πρωτιές για τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα προσφέραμε τη δυνατότητα στους επαγγελματίες της βιομηχανίας να δούνε και να δοκιμάσουν τα ακόλουθα σημαντικά προϊόντα:

 

 


Την κάμερα EPIC-W της RED, με αισθητήρα 8Κ, αλλά και ταχύτητα εγγραφής έως και 300 FPS.

Τη μοναδική λύση φωτισμού SKYPANEL 120C της ARRI, δηλαδή το κατά γενική ομολογία το καλύτερο και δυνατότερο LED PANEL με θερμοκρασία χρώματος από 2.800 έως 10.000Κ και με περισσότερους από 16 εκατομμύρια συνδυασμούς χρωμάτων, καθώς και με pre-loaded τα gel των ROSCO και LEE.

 

 

Το νέο σύστημα στήριξης κάμερας FSB-10 της Sachtler με payload 4-12kgr και με βάρος μόλις 6,3kgr.
Πέρα από αυτές τις σημαντικές πρωτιές, μεγάλη απήχηση είχαν και όλα τα προϊόντα που παρουσιάσαμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης, όπως για παράδειγμα τις τσάντες-θήκες μεταφοράς και αποθήκευσης εξοπλισμού της SKB με την εξαιρετική ποιότητας κατασκευής και την ισχυρή ανθεκτικότητα τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Οίκους με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την έγκαιρη διάθεση των προϊόντων, αλλά και τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης, Be Best, για την άψογη συνεργασία μας.
Το πιο σημαντικό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες επισκέπτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας εμπιστευθήκαν τις σκέψεις και τα όνειρα τους.
Θα είμαστε παρόντες και στην επόμενη έκθεση Image & Tech, αλλά μέχρι τότε θα μπορούμε να βρισκόμαστε και να ανταλλάσσουμε απόψεις για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις κατάλληλες πρακτικές στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην Αθήνα, στην οδό Αντήνορος 16.


Πληροφορίες: Calpro IKE


Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - Calpro IKE - Αθήνα 22 Μαρτίου 2017

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 12:31

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group