το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

AmyDV: Βραβείο Πολύτιμου Συνεργάτη από την Imagine Communications.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
από αριστερά: Mathias Eckert, Vice President EMEA at Imagine Communications, Katerina Kaftani, Marketing Administrator at AmyDV, Charlie Vogt, CEO at Imagine Communications, Pablo Cargiulo, Chief Customer Officer at Imagine Communications από αριστερά: Mathias Eckert, Vice President EMEA at Imagine Communications, Katerina Kaftani, Marketing Administrator at AmyDV, Charlie Vogt, CEO at Imagine Communications, Pablo Cargiulo, Chief Customer Officer at Imagine Communications

Σε αναγνώριση της μακροχρόνιας, στενής και βαθιάς συνεργασίας, η Imagine Communications απένειμε το Βραβείο Πολύτιμου Συνεργάτη για το 2016 στην AmyDV κατά τo ετήσιο συνέδριο της εταιρίας ITS 2017 (Imagine Technical Summit 2017), που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη.

H AmyDV έχει αποδείξει σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας της με την Imagine Communications (εξέλιξη των HARRIS και LEITCH), τον επαγγελματισμό και την υψηλή υπευθυνότητα που απαιτείται για την εύρυθμη συνεργασία με μια τόσο σημαντική εταιρία, στους τομείς μελέτης, εγκατάστασης και υποστήριξης σε μεγάλα και μικρότερα έργα.

Η συνεργασία με τον Όμιλο ξεκίνησε το 2001. LEITCH, DPS, INSCRIBER είναι μερικές από τις εταιρίες που αντιπροσώπευε η AmyDV, οι οποίες συγχωνεύτηκαν με την HARRIS. Tο 2013 η HARRIS πώλησε το τμήμα Broadcast στον Όμιλο GORES με τη συμφωνία αλλαγής του ονόματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, για να επικεντρωθεί στην στρατιωτική βιομηχανία. Στη συνέχεια η Harris Broadcast, εξαγόρασε την Imagine Communications (της οποίας χρησιμοποίησε και το όνομα), την Digital Rapids, εταιρία που επίσης εκπροσωπούσε στην Ελλάδα η AmyDV, την RGB Networks και την OpenTV. Παράλληλα εισήλθε σε συμφωνίες στενής συνεργασίας με τους κολοσσούς HPE, Microsoft και SIEMENS για την εξέλιξη των επαγγελματικών λύσεων broadcast και στις επόμενες δεκαετίες.

Σήμερα η AmyDV διαθέτει εκπαιδευμένους τεχνικούς και εμπειρία σε όλους του τομείς εφαρμογής των τεχνολογικών λύσεων της Imagine Communications που θα μπορούσαν να ενοποιηθούν σε τέσσερις πυλώνες Ad Management, Playout, Networking - Infrastructure και Distribution.

 

Πληροφορίες: www.amydv.gr

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Βριλήσσια, 5 Απριλίου 2017

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 20:24

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group