το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Έρευνα αποκαλύπτει ότι τα Μέλη της AIMS αναμένεται να διαθέσουν προϊόντα συμβατά κατά το πρότυπο SMPTE ST 2110 εντός του 2017.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Συμμαχία Περί Λύσεων IP για Τα Μέσα (Alliance for IP Media Solutions - AIMS) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας που πραγματοποιήθηκε από τα Μέλη της. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι πολλά Μέλη της AIMS κινούνται γρήγορα ώστε να διαθέσουν προϊόντα στην αγορά, τα οποία θα είναι συμβατά με τη σουίτα προτύπων της SMPTE για Επαγγελματικά Μέσα μέσω Δικτύων IP (SMPTE ST 2110) έως το τέλος του 2017. Το πρότυπο SMPTE ST 2110 βρίσκεται τώρα στο τελικό στάδιο σχεδιασμού.

Από τα Μέλη της AIMS που ανταποκρίθηκαν στην έρευνα, πολλά από αυτά που αποτελούν σημαντικούς κατασκευαστές της βιομηχανίας broadcast και μέσων, το 72% ανέφερε ότι θα ξεκινήσει τη διάθεση συμβατών -κατά το πρότυπο SMPTE ST 2110- προϊόντων την τρέχουσα χρονιά. Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να προσδιορίσουν τις κατηγορίες προϊόντων που θα είναι γενικά διαθέσιμες πέρα από την άλφα, βήτα, ή την απόδειξη της σημασίας αυτών των εμπορευμάτων. Οι ερωτηθέντες ανέφεραν προϊόντα που εκτείνονται σε 25 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων routers, line καρτών, video servers, switchers, κωδικοποιητές, επεξεργαστές ήχου και video, καμερών, multiviewers και ολοκληρωμένου playout.

"Τα αποτελέσματα της έρευνας αποκαλύπτουν ότι τα Μέλη μας επενδύουν σημαντικά στην τεχνολογία που είναι συμβατή με τα τελευταία πρότυπα του video-μέσω-IP της SMPTE και εργάζονται επιμελώς ώστε να παρέχουν πλήρεις προϊόντα που θα καλύπτουν μία μεγάλη γραμμή της ροής εργασίας του broadcast" δήλωσε ο Michael Cronk, Πρόεδρος της AIMS. "Σε τελική ανάλυση τούτο φέρνει το σύνολο της βιομηχανίας πιο κοντά στο στόχο της ενιαίας υποδομής που βασίζεται στο IP."

Στην επερχόμενη IP Showcase στα πλαίσια της Έκθεσης NAB 2017, τα Μέλη της AIMS θα συμμετάσχουν στις επιδείξεις διαλειτουργικότητας του SMPTE ST 2110 και θα επιδείξουν κάποιες λύσεις που αναμένεται να έρθουν στην αγορά το επόμενο έτος.

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Alliance for IP Media Solutions (AIMS) - 10 Απριλίου 2017

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Απριλίου 2017 16:53

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group