το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Εκμεταλλευόμενοι Τρόικα και τοκογλύφοι δανειστές αυτή την εποχή της κρίσης, μας επιβάλλουν να ξεπουλάμε – χαρίζουμε εταιρίες όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ κλπ, που μπορούν να είναι μοχλοί οικονομικής ανάπτυξης και εθνικής ανεξαρτησίας, με το πρόσχημα ότι δεν μπορεί να υπάρχουν δημόσια μονοπώλια την εποχή του καπιταλισμού, όταν ολόκληροι κλάδοι με χιλιάδες μέλη όπως τεχνικοί τηλεόρασης και ραδιοφώνου, δικηγόροι, φαρμακοποιοί, ταξιτζήδες κλπ ζουν το δράμα και την απειλή της δήθεν απελευθέρωσης των «κλειστών» επαγγελμάτων.

O RED 93.6 είναι το Νο1 ξένο ραδιόφωνο στην Αθήνα, σύμφωνα με την Μέτρηση Ακροαματικότητας (BARI FOCUS) 10-10-2016 έως 6-11-2016.

Η πρώτη σημαντική έρευνα κατανάλωσης ήχου στην Αυστραλία είχε σημαντικά ευρήματα όπως το ότι η εισαγωγή υπηρεσιών από Pandora, Spotify και Apple Music απέτυχε στο να δημιουργήσει προγεφύρωμα και να αντιμετωπίσει την πρωτοκαθεδρία του Ραδιοφώνου σε ότι αφορά τον Κλάδο του Ήχου στην Αυστραλία.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι νέοι σταθμοί DAB που ξεκίνησαν να λειτουργούν νωρίτερα τη φετινή χρονιά σημειώνουν εξαιρετική ακροαματικότητα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρησιμοποιούν το νεότερο πρότυπο εκπομπής DAB+ (οι εκπομπές ψηφιακού ραδιοφώνου είχαν ξεκινήσει με το πρότυπο DAB), οι οποίοι είναι διαθέσιμοι μόνον σε νεότερους ψηφιακούς ραδιοφωνικούς δέκτες.

• Η ακρόαση DAB και η απόκτηση δεκτών αυξήθηκε το 2ο Τρίμηνο του 2015, με βελτίωση του συνόλου της ψηφιακής ακρόασης, που τώρα αγγίζει το 40% (39,94%).

Σύμφωνα με τη μέτρηση RAJAR ως προς την ακρόαση ραδιοφώνου για το πρώτο τρίμηνο του 2015, δεικνύει την αύξηση της ακρόασης DAB ραδιοφώνου, με 26 εκατομμύρια ενήλικες να έχουν πρόσβαση σε ένα δέκτη DAB, σημειώνοντας αύξηση 3% από χρόνο σε χρόνο.

Σελίδα 1 από 5
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group