το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Την άνοιξη του 2017, η οικογένεια του ραδιοφωνικού σταθμού HiT 88.9 υποδέχεται δύο νέα μέλη! Στο καθημερινό πρόγραμμα του πιο feelgood σταθμού της πόλης, προστέθηκαν οι παραγωγοί Ελένη Μανουσάκη και Πόπη Δομάζου.

Το νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA Fast & Furious HD, αποκλειστικά αφιερωμένο στην blockbuster σειρά ταινιών της Universal, The Fast & the Furious, έρχεται το Σάββατο 8 Απριλίου στην COSMOTE TV, ενόψει της πρεμιέρας της 8ης συνέχειας, Μαχητές των Δρόμων 8, στις 13 Απριλίου.    

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, η ΕΡΤ και η Εταιρεία Συγγραφέων σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνδιοργανώνουν στην Παλαιά Βουλή στις 19:30, μια μεγάλη εκδήλωση που βασίζεται στην ανθολογία του ποιητή Ηλία Γκρή: «Ο ταχυδρόμος φέρνει γράμματα, ποιήματα».

Με τη ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας την Τετάρτη 8 Μαρτίου οι ακροάτριες του Kiss Fm 92,9 θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν  50 ψηφιακές μαστογραφίες που θα πραγματοποιηθούν στο πρότυπο Κέντρο Μαστού της Κλινικής ΡΕΑ το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη σύγχρονη γυναίκα για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των παθήσεων του μαστού.

Στις 20 Φεβρουαρίου 2017 έρχεται το ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ανακοινώθηκαν οι 14 καλλιτέχνες που θα πρωταγωνιστήσουν στο μεγαλύτερο project που έγινε ποτέ σε ελληνικό ραδιόφωνο!

Κάθε Δευτέρα στις 10 με 12 το βράδυ, στο πλαίσιο της εκπομπής «Athens Calling» του Πρώτου Προγράμματος, ο Περικλής Βασιλόπουλος με τη συνεργασία της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης και του Κέντρου Επικοινωνίας Ενημέρωσης Πολιτών (ΚΕΕΠ) της ΕΡΤ, προωθεί το συμμετοχικό κοινωνικό διάλογο διαμέσου του Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου της ΕΡΤ και παρουσιάζει θέματα κοινωνικής ευθύνης και δικαιωμάτων στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στον κόσμο.

«Τρίτη και 3 μ.μ. στο Τρίτο» Live συναυλία στο Στούντιο Ε: «Σ’ αγαπώ σε τρεις γλώσσες…»

Σελίδα 1 από 22
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group