το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

DIGITAL CINEMA

Στη NAB 2017, η Thales Angenieux θα εστιάζει στο πλήρες εύρος σειρών φακών Optimo, Optimo Style (συμπεριλαμβανομένου νέου φακού) και Type EZ , τόσο Σφαιρικών όσο και Αναμορφικών. Παρέχοντας απόδοση δίχως σφάλματα και μοναδικά χαρακτηριστικά, το ευρύ φάσμα φακών που παρουσιάζεται στην Έκθεση θα επιτρέψει στους επισκέπτες να δούνε και να γευτούνε την εμπειρία των κορυφαίων φακών zoom της βιομηχανίας. Επίσης, η Angenieux θα παρουσιάσει νέες λύσεις για να αυξήσει την ευελιξία του φακού και τη δημιουργική ικανότητα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 16:04

Ενώ το τελευταίο διάστημα το ΕΚΚ, με τον διορισμό των τριών Διευθυντών, έδειχνε να προσανατολίζεται προς την ολοκλήρωση της εφαρμογής του νόμου 3905\2010, η παραίτηση του προέδρου του ΔΣ κ. Λεοντάρη, συνοδευόμενη από διάφορες καταγγελίες και η κλήση σε απολογία της Γενικής Διευθύντριας, μας δημιούργησαν έντονη ανησυχία για την εύρυθμη λειτουργία του.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 00:08

PushPlay Παγκόσμιος Διαγωνισμός για ταινίες μικρού μήκους από την LaCie και την Seagate από 20/3 ως 30/5.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 15:49

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου  κ. Γιάννης  Λεοντάρης,  ενημέρωσε σήμερα τη Διοίκηση και το προσωπικό του Ε.Κ.Κ. για την αποστολή στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού,
επιστολής παραίτησης από τα καθήκοντά του.

Η CALRPO σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία κατασκευής φακών FUJIFILM, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία εξαιρετική προσφορά που αφορά στον φακό FUJINON XK6x20, η οποία ισχύει μόνον για λίγες ημέρες και μόνον για καινούργιους φακούς.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017 17:47

«Ο Πιέρ Πάολο Παζολίνι έλεγε πως η χώρα που δεν παράγει ταινίες στη γλώσσα της, χάνει τη γλώσσα της  και κατ’ επέκταση τον πολιτισμό της».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 19:35

Για δεύτερη χρονιά φέτος πραγματοποιείται o διαγωνισμός χρηματοδότησης ταινιών μικρού μήκους, που συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και η COSMOTE TV.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 14:09

Τα DxO Labs ανακοίνωσαν ότι ο νέος αισθητήρας HELIUM της RED σημείωσε το πρωτόγνωρο 108 σημείων DxOMark sensor score, θέτοντας ένα νέο ορόσημο στην ποιότητα της εικόνας. Τα σκορ των αισθητήρων από τον ιστότοπο DxOMark καθορίζονται από μία επιτροπή ειδικών της εικόνας που χρησιμοποιούν μία συστηματική διαδικασία ελέγχου για τη μέτρηση ISO ευαισθησίας, θορύβου και χρωματικής ευαισθησίας για έκαστη απόδοση RAW του αισθητήρα μίας κάμερας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 14:59

Στην ενίσχυση των δημιουργών που προάγουν τον Πολιτισμό αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ Α.Ε, Λάμπης Ταγματάρχης κατά τη χθεσινή τελετή λήξης του 19ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Όπως δήλωσε: «το Φεστιβάλ κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο και γι’ αυτό θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ανθρώπους του.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 13:31
Σελίδα 1 από 27
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group