το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 16:05

DENZ: Τα νεότερα σημαντικά εκθέματα που θα δείτε στη NAB 2017.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
DENZ PLC DENZ PLC

Όλοι οι επαγγελματίες είναι ευπρόσδεκτοι και καλούνται να επισκεφτούν τη DENZ στο περίπτερο C8036 του Central Hall στην έκθεση NAB 2017 (Εκθεσιακό - Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας, 24-27 Απριλίου), όπου η γνωστή εταιρεία θα παρουσιάσει τα νεότερα προϊόντα της.

DENZ PLC: Φορητός Έλεγχος Φακού
Η λύση DENZ PLC αποτελεί LED projector για τσεκάρισμα της ανάλυσης και του εστιακού μήκους του φακού έως και το πλήρες format. Το ακριβούς τοποθέτησης νέο test slide (DENZ chart) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το τσεκάρισμα του εστιακού μήκους του φακού. Γι' αυτό η ανάγνωση της θέσης γίνεται απευθείας από το dial έως και <0,01mm. Ομοίως, παρέχεται δυνατότητα ελέγχου ως προς sharpening κέντρου/άκρου, της παραμόρφωσης της εικόνας, της ομοιογένειας, του μαρκαρίσματος της απόστασης του φακού και των "pumps". Και όλα αυτά μπορούν να ελεγχθούν κατ' αναλογία σε διαθέσιμο στην αγορά stand projector. Το DENZ chart προσφέρει κλασικά ζεύγη γραμμών (από 12-200lp/mm) και Siemens star, όπου η ανάλυση της εικόνας διαβάζεται άμεσα, ειδικώς αναμορφικά 2: 1! Το DENZ chart εμπεριέχει όλα τα μεγέθη των σημερινών αισθητήρων: 1 ", MFT, APS-C, Super35, RED Helium, full format. Παρά το μικρό μέγεθος του εξαιρετική σημασία δόθηκε στο να είναι φιλικό στον χρήστη και στη χρηστικότητα. Για τα σκοτεινά δωμάτια ελέγχου περιλαμβάνεται και φως εργασίας (gooseneck λάμπα 20cm/7,87”). Περιλαμβάνεται φωτιζόμενο αλφάδι και μετρητής απόστασης με υπέρηχους. Επιπλέον εξοπλισμός μπορεί να προσαρμοστεί στο flash shoe, ενώ το standard 24V τροφοδοτικό κρεμιέται αξιόπιστα στο τριπόδι. Το DENZ PLC μπορεί να βιδωθεί με τα τρία σπειρώματα ¼" που βρίσκονται στο κάτω μέρος, παρέχοντας την απαραίτητη σταθερότητα για βαρύ φακό. Ως προαιρετικό παρελκόμενο η DENZ προσφέρει το σύστημα στήριξης DAVID, ή το DENZ DSLR support. Μία στιβαρή λαβή μεταφοράς ολοκληρώνει τον πρακτικό χειρισμό.

FDC - Δακτύλιος Προσαρμογής (adapter ring) για XPL-Mount:

XPL 52mm adapter      

 

 

ARRI XPL 60mm adapter


Με αυτούς τους δακτύλιους προσαρμογής για FDC multi είναι εφικτή η μέτρηση της απόσταση flange των καμερών με XPL-Mount (Alexa 65) ή XPL-52mm-Mount (Vantage modification για RED Weapon 8K "Helium"). Με τα υψηλής-ακριβείας adapter rings μπορείτε να μετρήσετε την απόσταση flange distance τόσο εύκολα, όπως συνήθως: Πρώτα επιλέξτε τον αντίστοιχο δακτύλιο στο FDC multi. Εν συνεχεία επιλέξτε FDC multi με τον δακτύλιο προσαρμογής στην κάμερα. Τώρα μπορείτε να προβείτε σε μετρήσεις με το FDC.
Τα διακριτά τμήματα των adapter rings κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στη Γερμανία υπό τον διαρκή έλεγχο ποιότητας, με τα πλέον προηγμένα CNC machining-centers. Τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις ως προς τη θερμοκρασία, την αντίδραση και την αντοχή τους.

Ας σημειωθεί ότι κατά τη χρήση του XPL-Adapter η δεικνυόμενη αξία 52,00 αντιστοιχεί σε εστιακή απόσταση flange των 60,00mm. Κατά τη χρήση του XPL-52mm-Adapter η απόσταση flange είναι 52,00mm, όπως δεινύεται!

DENZ KING PETER - υποβοηθούμενο από υπολογιστή σύστημα οπτικής μέτρησης:


Το KING PETER αποτελεί υποβοηθούμενο από υπολογιστή σύστημα οπτικής μέτρησης για έρευνες ελέγχου επαγγελματικών video καμερών. Για ζωντανότερες-οξύτερες εικόνες με πραγματικά high-end κάμερες και στόχους, ακόμη περισσότερο με τα μελλοντικά >4k μοντέλα, απαιτείται νέος εξοπλισμός μετρήσεων.


Η θεωρία που βρίσκεται πίσω από τη σχεδίαση του KING PETER βασίζεται σε υψηλής ακρίβειας laser (<1mW) και σε έναν ευφυή αλγόριθμο που καθορίζει αυτοματοποιημένα τη θέση του pixel, συγκρίνοντας την ανάκλαση του laser με το πραγματική εικόνα του αισθητήρα μέσω εξόδου SDI. Η κεφαλή μέτρησης ενσωματώνει laser και κάμερα μέτρησης. Ο αλγόριθμος είναι αρκετά προηγμένος ώστε να αγνοεί παρεμβολές από τα φίλτρα, το γυάλινο κάλυμμα και τα σωματίδια της σκόνης.

 

Πληροφορίες: www.denz-deniz.com & Calavitis S.A. *
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 16:26

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group