το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 11:22

StarCam MKII και Ψηφιακή Remote Κεφαλή 306/D της Egripment στη ΝΑΒ 2017.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
StarCam MKII και Ψηφιακή Remote Κεφαλή 306/D της Egripment StarCam MKII και Ψηφιακή Remote Κεφαλή 306/D της Egripment

Στην Έκθεση ΝΑΒ 2017 (Περίπτερο C5343, Εκθεσιακό-Συνεδριακό Κέντρο Λας Βέγκας, 24-27 Απριλίου) η Egripment θα επιδείξει τα προϊόντα StarCam MKII και 306/D.

StarCam MKII

StarCamMKII EGRIPMENT 1 lr  

Το StarCam MKII της Egripment αποτελεί την τελευταία έκδοση της σειράς  Προϊόντων Tower StarCam της Egripment. Προσφέρει επαναστατικές βελτιώσεις και βασίζεται στο κλασικό σύστημα StarCam με την κολώνα να χρησιμοποιείται είτε up-right, είτε κρεμαστή και όλα αυτά σε μία μονάδα.

 

StarCamMKII EGRIPMENT 2 lr   StarCamMKII EGRIPMENT 3 lr  StarCamMKII EGRIPMENT 5 lr

Η ολοκαίνουργια λύση StarCam MKII διαθέτει τώρα τη δυνατότητα αυξημένου φορτίου, 60kg|132lbs όταν χρησιμοποιείται κρεμασμένο και έως 75kg|165lbs σε κανονική λειτουργία και εξακολουθεί να ικανοποιεί τις πλέον αυστηρές απαιτήσεις ασφαλείας.
Η τηλεσκοπικά ελεγχόμενη εξ αποστάσεως ηλεκτρική κολώνα ανεβάζει κάμερα με οποιαδήποτε Remote Κεφαλή, όπως HotHead, HotShot, 305|306, Scanner, ή Scanner Elite Head, σε μέγιστο ύψος 5,00m|16,40ft.
Η κίνηση είναι ιδιαιτέρως ομαλή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του γυρίσματος.

 

Ψηφιακή Remote Κεφαλή 306/D

 

306 D REMOTE HEAD Egripment 1 lr

Η Ψηφιακή Remote Κεφαλή (Digital Remote Head) μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει κάμερες τύπου ENG, καθώς και μοντέρνες Ψηφιακές Κινηματογραφικές κάμερες. Αυτή η νέα κορυφαίας τεχνολογίας Ψηφιακή Κεφαλή είναι εξαιρετικά ομαλή και ακριβής ως προς την κίνηση, πολύ γρήγορη στη λειτουργία και εύκολη στο set up και τον χειρισμό.

 

306 D REMOTE HEAD Egripment 2 lr   

 

306 D REMOTE HEAD Egripment 3 lr

Η Digital Remote Head 306/D μπορεί να χρησιμοποιηθεί για “αυτόνομη” λειτουργία ,καθώς και ως μέρος ενός μεγαλύτερου set up Studio Αυτοματισμού. Η 306/D είναι διαμορφωμένη και έτοιμη για χρήση σε Εικονικής και Επαυξημένης Πραγματικότητας sets. Διαθέτει γρήγορο και ομαλής ταχύτητας έλεγχο της κίνησης pan και tilt, πλήρη ελευθερία 360 μοιρών, επιλέξιμο έλεγχο της ταχύτητας των λειτουργιών zoom και focus, limit switches, υπερυψηλής ανάλυσης κωδικοποιητή (Encoder), Ηλεκτρονικό Έλεγχο Damping για start και stop, έλεγχο δεδομένων μέσω Ethernet, επιλέξιμη πλατφόρμα κάμερας και πολλά άλλα προσφέρονται στις standard δυνατότητες της Digital Remote Head 306/D της Egripment.

306 D REMOTE HEAD Egripment 4 lr

Επίσης, πλήθος βραχιόνων για Teleprompter είναι διαθέσιμοι και εύκολοι στην εγκατάσταση τους.

 

Πληροφορίες: www.egripment.com & Calavitis SA*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 13:50

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group