το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 15:12

Η LiveU κυκλοφορεί την κάρτα 4K HEVC Pro για ανώτερης απόδοσης Video σε Mobile Live Streaming.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Συνδυάζοντας HEVC/H.265 με τις φορητές χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας μονάδες LU600, η LiveU παρέχει ανώτερης ποιότητας video 1080/4K σε μία πλήρως ολοκληρωμένη λύση HEVC video bonding.

 

Η LiveU παρουσίασε σήμερα την HEVC Pro Card, προσφέροντας μία πανίσχυρη προσθήκη στη φορητή μονάδα της μετάδοσης LU600 για τη συλλογή ειδήσεων και την κάλυψη γεγονότων και εκδηλώσεων παγκοσμίως.

Ενσωματώνοντας στη μονάδα LU600 τον νέο 4K HEVC/H.265 βασιζόμενο σε υλισμικό (hardware-based) κωδικοποιητή επιτρέπεται στους επαγγελματίες broadcasters και στους δημιουργούς περιεχομένου να επωφελούνται από το απαράμιλλης απόδοσης video με την εξαιρετικά αποτελεσματική χρήση του bandwidth. Η LiveU υιοθετεί το πρότυπο HEVC στο σύνολο του portfolio προϊόντων της, από τις μικρότερες μονάδες uplink έως τις υβριδικές λύσεις για φορτηγά, αποδίδοντας την υψηλότερη συμπίεση και την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Στις σημαντικές δυνατότητες και τα οφέλη περιλαμβάνονται:
• Ανώτερης ποιότητας video 1080/4K που βασίζεται σε broadcast-επιπέδου hardware κωδικοποίηση, υποστηρίζοντας VR και 360 μοιρών εφαρμογές,
• Ιδιαιτέρως μικρή κατανάλωση ενέργειας, προσφέροντας 4 ώρες χρόνο λειτουργίας από τη μπαταρία της μονάδας,
• Δυναμικές αλλαγές bitrate και ανάλυσης πολύ γρήγορα, επιτρέποντας την πραγματικού χρόνου κωδικοποίηση σύμφωνα με το διαθέσιμο bandwidth, παρέχοντας την καλύτερη streaming λύση σε περιπτώσεις μικρού bandwidth,
• Δυνατότητα HEVC και H.264 κωδικοποίησης αρχείου για τις ροές εργασίας της παραγωγής,
• ‘Live & Store’, επιτρέποντας στους broadcasters να βγαίνουν ζωντανά στον αέρα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες δικτύου, ενώ ταυτοχρόνως εξοικονομούν ένα υψηλής ποιότητας αντίγραφο του ζωντανού video για μελλοντική χρήση.

Ο Samuel Wasserman, CEO της, είπε: “Η HEVC Pro Card της LiveU αποτελεί μία σημαντική καινοτομία, συνδυάζοντας την κορυφαία φορητή bonding μονάδα της βιομηχανίας με τον πλέον εύρωστο 4K HEVC encoder που οδηγεί στην κατάλληλη χρήση του bandwidth, με προσιτό κόστος και αποτελεσματική απόδοση. Αυτό θα αρέσει τόσο στους πρωτοπόρους διεθνείς broadcasters που επιζητούν τη διανομή HD και 4K/UHD ζωντανού video, όσο και στους περιφερειακούς broadcasters για streaming από δύσκολες, ως προς το bandwidth, περιοχές. Παρατηρούμε τη μεγάλη δυναμική για τα ζωντανά αθλητικά και τις άλλες ανώτερες εφαρμογές, καθώς και για την κάλυψη των έκτακτων και των εν εξελίξει ειδήσεων.”

Με την απλή αντικατάσταση της κάρτας video του LU600 με τη νέα HEVC Pro Card, οι broadcasters είναι σε θέση να παρέχουν καλύτερης ποιότητας video από το H.264, ενώ χρησιμοποιούν το μισό bandwidth και μεταδίδουν περισσότερες ώρες με το ίδιο σχέδιο δεδομένων. Σε περιπτώσεις όπου η αρχική bitrate διατηρείται, η νέα HEVC Pro Card προσφέρει video με σημαντικά βελτιωμένη ποιότητα.

Η LiveU είναι κάτοχος της πατέντας σύνδεσης μέσω κινητής τηλεφωνίας (cellular bonding) που χρησιμοποιείται σήμερα για την απομακρυσμένη συλλογή ειδήσεων στις Η.Π.Α., την Ευρώπη την Κίνα και σε άλλες χώρες. Όλα τα προϊόντα της LiveU βασίζονται σε αυτήν την έκτης γενιάς πατενταρισμένη τεχνολογία.

Η LiveU θα παρουσιάσει την πλήρη σειρά ζωντανών IP video uplink υπηρεσιών της και τις λύσεις της για streaming στην Έκθεση NAB στο Λας Βέγκας, 24-27 Απριλίου 2017, στο Central Hall, Περίπτερο #C2617. Η LiveU θα διαθέτει ένα αποκλειστικό ζωντανό studio σε συνεργασία με το BeTerrific.tv, ένα online video, live streaming δίκτυο, υπό τη καθοδήγηση του CEO και πέντε φορές βραβευμένου με Βραβείο Emmy, Michael Artsis.

Ο COO και Συνιδρυτής της LiveU, Avi Cohen και ο Αντιπρόεδρος Μηχανικής της LiveU στη Βόρειο Αμερική, Daniel Pisarski θα μιλήσουν στο Συνέδριο της NAB τη Δευτέρα 24 Απριλίου.
• 10.30πμ: Daniel Pisarski – A 360 Degree View of VR & Live Streaming, Broadcast Engineering and Information Technology Conference (N256)
• 3.50μμ: Avi Cohen – The Future of Live Streaming panel, Online Video Conference (N262/N264)

 

Πληροφορίες: www.liveu.tv & Pierides TechnoSystems Ltd (PTS)*
* Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 15:29

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group