το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 15:18

Η Artel Video Systems και η Wheatstone ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επίδειξη Ζωντανής Απομακρυσμένης Παραγωγής στην Έκθεση NAB 2017.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Η Broadcast πλατφόρμα μεταφοράς Μέσων InfinityLink της Artel Video Systems Η Broadcast πλατφόρμα μεταφοράς Μέσων InfinityLink της Artel Video Systems

InfinityLink, Wheatstone I/O BLADE και WheatNet-IP παρέχουν αποτελεσματική από άκρον-εις-άκρον συνδεσιμότητα για την υλοποίηση παραγωγής εντός έδρας.

Η Artel Video Systems, παγκόσμιας κλάσης πάροχος καινοτόμων, πραγματικού χρόνου λύσεων διανομής πολυμέσων και η Wheatstone, πρωτοπόρος πάροχος δικτύωσης IP για τον broadcast ήχο, θα συνεργαστούν στην Έκθεση NAB 2017 για την επίδειξη από άκρον-εις-άκρον συνδεσιμότητας της ζωντανής απομακρυσμένης παραγωγής.

Η ζωντανή απομακρυσμένη παραγωγή, ή η παραγωγή εντός έδρας αποτελούν μία αναπτυσσόμενη τάση λόγω των λειτουργικών ευκολιών που απορρέουν με την ύπαρξη λιγότερου εξοπλισμού και προσωπικού επί τόπου σε απομακρυσμένες περιοχές. Συνεργαζόμενες, Wheatstone και Artel θα επιδείξουν τον τρόπο που οι broadcasters μπορούν να ελέγξουν τις υπηρεσίες του ήχου εξ' αποστάσεως και σε πραγματικό χρόνο. Το σασί μεταφοράς broadcast μέσων InfinityLink της Artel θα παρέχει συνδέσεις Ethernet μεταξύ του αθλητικού γεγονότος foosball της Wheatstone και μίας IP κονσόλας ήχου στο περίπτερο N6531, καθώς και σύνδεση οπτικής ίνας στο περίπτερο N4511 της Artel, που βρίσκεται σε απόσταση μερικών διαδρόμων. Με την ίδια αμφίδρομη οπτική ίνα, το σήμα από μία κάμερα GoPro που βρίσκεται πάνω σε drone στο περίπτερο της Artel θα δικτυώνεται με το WheatNet-IP και τη χρήση ενός I/O BLADE.

Το δημοφιλές WheatNet-IP είναι ένα δίκτυο εικονικών υπηρεσιών ήχου συμβατό κατά το πρότυπο AES67, που περιλαμβάνει τη δρομολόγηση, τον έλεγχο, τη μίξη και την επεξεργασία του ήχου.
"Αυτό κρίνεται ως ιδιαιτέρως επίκαιρο, καθώς οι broadcasters συνεχίζουν να μοχθούν για την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων τους" είπε ο Rafael Fonseca, Αντιπρόεδρος Διαχείρισης Προϊόντων της Artel. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Wheatstone για την επίδειξη της πολυχρηστικότητας και της ευελιξίας των λύσεων μας ως προς την απομακρυσμένη παραγωγή."

"Με τις εικονικές υπηρεσίες ήχου στο δίκτυο με τη μορφή λογισμικού, αντί των εξωτερικών, για χρήση σε ένα σημείο hardware συσκευών, ή των δυνατοτήτων που περιορίζονται μόνον στην κονσόλα, το δίκτυο ήχου WheatNet-IP μαζί με την πλατφόρμα μεταφοράς μέσων InfinityLink της Artel, καθιστούν εφικτή την απρόσκοπτη ενσωμάτωση λειτουργιών μεταξύ ενός home studio και μίας απομακρυσμένης εκδήλωσης, ή γεγονότος σε ένα WAN," δήλωσε ο Jay Tyler, Διευθυντής Πωλήσεων της Wheatstone.

 

Πληροφορίες: www.artel.com & AV SYS*
* Διανομέας Ελλάδος των προϊόντων των Οίκων Artel Video Systems & Wheatstone

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 15:35

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group