το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:36

H NEP UK γίνεται η πρώτη εταιρεία που αγοράζει τα νέα Προϊόντα Monitoring MPA1 Solo SDI.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η NEP UK εγκαθιστά 14 μονάδες στο νέο της κορυφαίας τεχνολογίας φορτηγό εξωτερικών μεταδόσεων (OB truck).

Ο κορυφαίος κατασκευαστής broadcast εξοπλισμού, TSL Products, ανακοίνωσε ότι η NEP UK, μέλος ενός εκ των μεγαλυτέρων παρόχων λύσεων για ζωντανές εκδηλώσεις στον κόσμο, έγινε η πρώτη εταιρεία που αγόρασε το προϊόν monitoring MPA1 Solo SDI που ανακοινώθηκε προσφάτως. Η NEP UK εγκαθιστά αυτή τη στιγμή 14 μονάδες MPA1 Solo SDI στο ολοκαίνουργιο φορτηγό της για εξωτερικές μεταδόσεις που προορίζεται για την κάλυψη αθλητικών γεγονότων.

Το υπό κατασκευή, νέο NEP HD truck αποτελεί ένα κορυφαίας τεχνολογίας τριπλά επεκτεινόμενο όχημα, με 24 κάμερες, οκτώ playback servers της EVS και 14 θέσεις για χειριστές VT, χειριστές radio camera control και τον Τεχνικό Διευθυντή του πελάτη.
Οι μονάδες MPA1 Solo SDI θα παρέχουν στους χειριστές της NEP ένα διαισθητικό όσο και ευέλικτο εργαλείο monitoring ήχου που θα τους επιτρέψει να παρακολουθούν και τα 16 embedded κανάλια ταυτοχρόνως, ενώ θα επιτρέπει και την επιλογή έκαστου καναλιού για monitoring.
"Είμαστε πελάτες της TSL εδώ και πολλά χρόνια και πολλά από τα φορτηγά μας έχουν τυποποιηθεί με βάση τις μονάδες TSL PAM2 για τις θέσεις engineering monitoring, ενώ τα fly packs μας έρχονται με MPA1 MADI, Dante και SDI monitors," είπε ο Paul Fournier, Επικεφαλής του Ήχου στη NEP UK.

"Όταν ξεκινήσαμε τη σχεδίαση του νεότερου OB truck μας, αναζητούσαμε τη μικρότερης μορφής μονάδα monitoring του ήχου που μπορούσαμε να βρούμε, η οποία πρέπει να είναι ευέλικτη και εύκολη στη χρήση για τους χειριστές VT και το νέο MPA1 Solo SDI ήταν λαχείο," προσέθεσε ο Fournier.
Με τη χρήση του web server που ενσωματώνεται στο MPA1 Solo SDI, η χειριστές της NEP θα είναι σε θέση να διαχειριστούν εξ' αποστάσεως τα ονόματα των καναλιών και τις παραμέτρους του συστήματος μέσω δικτύου Ethernet. Θα είναι σε θέση να παρακολουθούν στάθμες του ήχου, κατάσταση σήματος και format μέσω ενός φιλικού στο χρήστη διαδικτυακού GUI (graphics user interface).

“Μας αρέσει ιδιαιτέρως η δυνατότητα ‘scroll to hear’ για γρήγορο monitor οποιουδήποτε εκ των 16 καναλιών, αλλά και η ικανότητα να βλέπουμε τη πηγή video για γρήγορη πιστοποίηση ότι παρακολουθείται η σωστή πηγή, κάτι που θα βοηθήσει πολύ. Φυσικά, η εσωτερική μονάδα τροφοδοσίας (PSU) καθιστά μία κατασκευή περισσότερο τακτοποιημένη, κάτι που είναι πάντα πολύ σημαντικό όταν η οικονομία χώρου είναι πολύτιμη," προσέθεσε ο Fournier.

 

Πληροφορίες: www.tslproducts.com & Pierides TechnoSystems Ltd (PTS)
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 10:48

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group