το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

DELIVERY

Η ATEME ανακοίνωσε σήμερα ότι το AMC Networks International Central Europe (Κεντρικής Ευρώπης), θυγατρική του AMC Networks, επέλεξε τη λύση transcoding TITAN της ATEME για τη βελτίωση της ποιότητας του video και τη βελτιστοποίηση της σύνδεσης μεταξύ του κεφαλικού άκρου video (headend) και των παρόχων υπηρεσιών που διανέμουν τα κανάλια του AMC.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 17:08

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ανακοινώνει την ολοκλήρωση της τροποποίησης του Κανονιστικού Πλαισίου για τις ζώνες ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση δισημειακών ζεύξεων μεταφοράς ραδιοφωνικού προγράμματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 17:26

Το WorldDAB δημοσίευσε τη νεότερη έκδοση του ενημερωτικού γραφήματος (infograpfic) της σχετικά με τις πωλήσεις δεκτών DAB, την κάλυψη και τη διείσδυση στα νοικοκυριά σε αγορές της Ευρώπης και της Ασίας-Ειρηνικού έως το τέλος του 2016.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 17:12

Η KEM Systems βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τις προσφορές της για το LVM-240W της TV Logic, καθώς και για το RDS 2 της BW Broadcast που προορίζονται για την κάλυψη απαιτητικών εφαρμογών στον χώρο του Video Broadcast και του Post Production, αλλά και του Audio Broadcast αντίστοιχα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 15:52

Η υπηρεσία VOS 360 χειρίζεται την OTT Επεξεργασία Μέσων και τη ροή εργασίας της διανομής μέσω υποδομής δημόσιου Cloud.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 10:02
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 18:04

Η GatesAir κερδίζει στη Ρωσία.

Η GatesAir, ηγέτιδα παγκοσμίως στις ασύρματες, επίγειας εκπομπής λύσεις διανομής περιεχομένου για Ραδιοφωνικούς και Τηλεοπτικούς Σταθμούς ανακοίνωσε τη σημαντική νίκη ως προς την Ψηφιακή Τηλεόραση στη Ρωσία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 18:14

Η wTVision σε συνεργασία με την εταιρεία ATEME, μόλις επέδειξε ένα σύστημα playout που φιλοξενείται πλήρως στο υπολογιστικό νέφος (cloud), με βάση την Υποδομή Διαδικτυακών Υπηρεσιών της Amazon. Το ChannelMaker-in-the-Cloud βασίζεται στην τελευταία έκδοση της λύσης αυτοματισμού του playout της wTVision και θα ανοίξει ένα νέο πλήρες φάσμα δυνατοτήτων για τους broadcasters σε όλο τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 11:39

Η ORS, θυγατρική της ORF εξετάζει αυτή τη στιγμή τη λειτουργία του Ψηφιακού Ραδιοφώνου μαζί με άλλους ενδιαφερόμενους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 12:07

Ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας και παράδοσης Video επιλύουν βασικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πάροχοι στη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 08:55
Σελίδα 1 από 67
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group