το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 09:44

Ο SuperSoccer επιλέγει τη λύση SaaS Cloud VOS™ 360 της Harmonic για ζωντανό Streaming της λίγκας επαγγελματικού ποδόσφαιρου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Η λύση Harmonic VOS™ 360 SaaS Cloud Η λύση Harmonic VOS™ 360 SaaS Cloud

Η υπηρεσία VOS 360 χειρίζεται την OTT Επεξεργασία Μέσων και τη ροή εργασίας της διανομής μέσω υποδομής δημόσιου Cloud.

Η Harmonic (NASDAQ: HLIT), ηγέτιδα εταιρεία στην υποδομή διανομής video  ανακοίνωση ότι ο aggregator αθλητικών της Ινδονησίας SuperSoccer επέλεξε την υπηρεσία επαγγελματικής επεξεργασίας μέσων στο cloud VOS™ 360 της Harmonic (www.vos360.tv) για ζωντανό stream αγώνων ποδοσφαίρου συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Ιταλικής Λίγκας Serie A μέσω διαδικτύου στους συνδρομητές της στην Ινδονησία. Αξιοποιώντας τη λύση software-as-a-service (SaaS) που φιλοξενείται σε δημόσιο cloud με συντήρηση και επίβλεψη από τη Harmonic, η εταιρεία SuperSoccer επιτυγχάνει άνευ προηγμένου ταχύτητα, ευελιξία και ευκινησία για την υπηρεσία του OTT. Σήμερα, ο πάροχος παρέχει streaming 60 ζωντανών αγώνων ποδοσφαίρου ανά μήνα σε ανώτερης ποιότητας HD video με τις μικρότερες δυνατές bit rates.

"Αποτελώντας σχετικά νέος πάροχος OTT, αναζητούσαμε μία λύση υποδομής video με μηδενική επένδυση σε εξοπλισμό. Η ποιότητα του Video και η ευκολία χρήσης αποτέλεσαν σημαντικές προτεραιότητες," είπε ο Mirwan Suwarso, Διευθυντής του παρόχου SuperSoccer. "Η υπηρεσία στο cloud VOS 360 χειρίζεται το σύνολο της ροής εργασίας για τη ζωντανή OTT υπηρεσία μας, συμπεριλαμβανομένων της εισαγωγής, του transcoding, του πακεταρίσματος και της διανομής, επιτρέποντας στο τεχνικό προσωπικό μας να εστιάσει στη βελτίωση της εμπειρίας διανομής της εφαρμογής για το κοινό μας. Αγαπάμε ιδιαιτέρως την ευελιξία που παρέχει η υπηρεσία VOS 360, επειδή μας επιτρέπει να ελέγχουμε πολλαπλά προφίλ με διάφορες bit rates, καθώς και την ποιότητα του video ώστε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία του ζωντανού streaming για τους πελάτες μας."

Μία πρόσφατη έκθεση από την εταιρεία ερευνών και συμβούλων στρατηγικής MTM έδειξε ότι η ανώτερη αγορά OTT στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού θα σημειώσει σημαντική ανάπτυξη το 2019, με το συντελεστή αύξησης των εσόδων να υπερβαίνει τον αριθμό πέντε στην Ινδονησία. Με τη χρήση της υπηρεσίας Harmonic VOS 360 ο πάροχος SuperSoccer μπορεί να αξιοποιήσει τα έσοδα για να προσφέρει στους καταναλωτές της Ινδονησίας μοναδική συνδρομητική υπηρεσία OTT που εκτείνεται πέρα από το on-demand περιεχόμενο περιλαμβάνοντας τη ζωντανή κάλυψη αγώνων της Ιταλικής Λίγκας Serie A και των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου. Επιπροσθέτως της υποστήριξης ζωντανού streaming, η υπηρεσία VOS 360 επιτρέπει τη διαθεσιμότητα αγώνων για επτά ημέρες ως catch-up TV, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες επιπλέον εσόδων για τον πάροχο.

Ως μία από τις πρώτες επαγγελματικού-επιπέδου, εγγενώς στο cloud υπηρεσίες επεξεργασίας μέσων στη βιομηχανία, η υπηρεσία VOS 360 είναι διαχειρίσιμη και λειτουργεί από την Harmonic 24 ώρες την ημέρα, εξασφαλίζοντας τη διάθεση ανώτερης ποιότητας εμπειρίας και υπηρεσίας. Δομημένη πάνω σε κορυφαίες πλατφόρμες υποδομής δημόσιου cloud, η βραβευμένη υπηρεσία VOS 360 καθιστά εύκολη για τον πάροχο SuperSoccer την προετοιμασία και τη διανομή περιεχομένου από οπουδήποτε με συνολική γεωγραφική εφεδρεία και προσαρμοστικότητα της λειτουργίας. Διαμόρφωση, ανάπτυξη και διαχείριση είναι εύκολη για τον πάροχο μέσω της αυτοματοποιημένης τεχνολογίας σχηματισμού video της VOS 360, η οποία χρησιμοποιεί standard IT πρότυπα ανάπτυξης για την απλοποίηση του setup και το ξεκλείδωμα πανίσχυρων ροών εργασίας επεξεργασίας μέσων και διανομής. Βασιζόμενη στο μοντέλο pay-per-use (πληρωμή-ανά-χρήση), η υπηρεσία VOS 360 είναι προσιτή και επιτρέπει στον SuperSoccer την κλιμάκωση του προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

"Ως καθαρά OTT παίκτης στην αγορά της Ινδονησίας που εστιάζει στο αθλητικό περιεχόμενο, ο πάροχος SuperSoccer έπρεπε να συνεργαστεί με έναν αξιόπιστο προμηθευτή υποδομής video, με εμπειρία στο cloud και στις αναπτύξεις OTT," είπε ο Tony Berthaud, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ασίας-Ειρηνικού της Harmonic. "Η λύση στο cloud VOS 360 ταιριάζει ιδανικά στον SuperSoccer, επιτρέποντας στον πάροχο τη βελτίωση της ποιότητας της υπηρεσίας του ζωντανού streaming, δίχως να προβεί σε μεγάλη αρχική επένδυση που παραδοσιακά απαιτείται για βασιζόμενες στο υλισμικό ροές εργασίας. Η υπηρεσία VOS 360 επιτρέπει στον πάροχο SuperSoccer να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας video, υποστηρίζοντας ανώτερες δυνατότητες όπως live TV και catch-up TV για αυξημένη οικονομική αξιοποίηση."

 

Πληροφορίες: www.harmonicinc.com & www.omniwave.gr *

*Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 10:02

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group