το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

RF

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ανακοινώνει την ολοκλήρωση της τροποποίησης του Κανονιστικού Πλαισίου για τις ζώνες ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση δισημειακών ζεύξεων μεταφοράς ραδιοφωνικού προγράμματος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 17:26

Το WorldDAB δημοσίευσε τη νεότερη έκδοση του ενημερωτικού γραφήματος (infograpfic) της σχετικά με τις πωλήσεις δεκτών DAB, την κάλυψη και τη διείσδυση στα νοικοκυριά σε αγορές της Ευρώπης και της Ασίας-Ειρηνικού έως το τέλος του 2016.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 17:12
Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 18:04

Η GatesAir κερδίζει στη Ρωσία.

Η GatesAir, ηγέτιδα παγκοσμίως στις ασύρματες, επίγειας εκπομπής λύσεις διανομής περιεχομένου για Ραδιοφωνικούς και Τηλεοπτικούς Σταθμούς ανακοίνωσε τη σημαντική νίκη ως προς την Ψηφιακή Τηλεόραση στη Ρωσία.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 18:14

Η ORS, θυγατρική της ORF εξετάζει αυτή τη στιγμή τη λειτουργία του Ψηφιακού Ραδιοφώνου μαζί με άλλους ενδιαφερόμενους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 12:07

Ανακαλύψτε τις λύσεις Broadcast Διανομής και Σύνδεσης της Elber! Εδώ και 40 χρόνια η εμπειρία και η προσοχή στη λεπτομέρεια και την πρωτοπορία της Elber μεταφράστηκαν σε υψηλής ποιότητας προϊόντα για τις ανάγκες του σημερινού επαγγελματία. Οι εκπρόσωποι μας θα βρίσκονται στη διάθεση σας (στο Περίπτερο C3-21) για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορεί να χρειαστείτε αναφορικά στα προϊόντα μας και στις τεχνολογίας αιχμής Λύσεις Broadcast Distribution & Connectivity.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 12:08

Η Διεθνή Κοινοπραξία Ψηφιακού Ραδιοφώνου, δηλαδή το Digital Radio Mondiale Consortium θα βρίσκεται στο Συμπόσιο Ψηφιακής Εκπομπής της Asia-Pacific Broadcasting Union (Ένωση Σταθμών Ασίας-Ειρηνικού) που θα πραγματοποιηθεί 6–9 Μαρτίου στο Royale Chulan της Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 14:37

Η ιστορία 20 ετών που είναι αφιερωμένη στους τομείς εκπομπής, παραγωγής και post-production, επιβάλλει τη συνεργασία μεταξύ της Elber και της γνωστής Ελβετικής εταιρείας λύσεων ήχου Mandozzi, η οποία παράγει και διαθέτει υψηλής τεχνολογίας συσκευές στον τομέα της μετάδοσης και της επεξεργασίας σημάτων ήχου και δεδομένων. Οι εκπρόσωποι μας θα είναι στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης (περίπτερο E43-E47) για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε σχετικά με τα προϊόντα μας και τις τεχνολογίας αιχμής λύσεις μας διαχείρισης δικτύου, καθώς και διανομής & συνεισφοράς.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 10:50
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 16:53

To DRM στη Σύνοδο Ψηφιακού Ραδιοφώνου της EBU.

Το Ραδιόφωνο παραμένει η κύρια τεχνολογία διανομής που προσεγγίζει εκατομμύρια ακροατές κατά τις καθημερινές δραστηριότητες τους και τις μετακινήσεις τους μεταξύ οικίας και εργασίας, αλλά και στα ιδιωτικά ή επαγγελματικά ταξίδια τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 16:55

DRM Consortium, All India Radio, Mobis India και NXP συνεργάστηκαν για το λανσάρισμα δεκτών DRM και chips που σχεδιάστηκαν στην Ινδία για την αγορά αυτοκινήτων της χώρας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 16:20
Σελίδα 1 από 45
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group