το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 18:04

Η GatesAir κερδίζει στη Ρωσία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η GatesAir, ηγέτιδα παγκοσμίως στις ασύρματες, επίγειας εκπομπής λύσεις διανομής περιεχομένου για Ραδιοφωνικούς και Τηλεοπτικούς Σταθμούς ανακοίνωσε τη σημαντική νίκη ως προς την Ψηφιακή Τηλεόραση στη Ρωσία.

Ο Εμπορικός Οίκος Svyaz Engineering ανέλαβε την παράδοση 1.076 υγρόψυκτων πομπών Maxiva™ ULXTE και αερόψυκτων πομπών UAXTE, οι οποίοι περιλαμβάνουν τους νεότερους, καθοριζόμενους-από-λογισμικό exciters XTE της για την πολυκαναλική επεξεργασία Ψηφιακής Επίγειας Τηλεόρασης.

Το έργο ξεκινά άμεσα, περιλαμβάνοντας την ανάπτυξη νέου δικτύου ψηφιακής τηλεόρασης σε διάφορες πόλεις και περιοχές, με την εγκατάσταση να ολοκληρώνεται εντός περιόδου τριών χρόνων.

Η GatesAir κέρδισε το συμβόλαιο λόγω της ικανότητας της να παρέχει γρήγορη παράδοση των νεότερων υψηλής απόδοσης πομπών της, της υψηλής κλιμάκωσης της σχεδίασης του πομπού Maxiva, η οποία επιταχύνει την παραγωγή και την παράδοση από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Quincy του Illinois. Το συμβόλαιο με τον Εμπορικό Οίκο Svyaz Engineering υπογράφει από το RTRN (Russian Television and Radio Broadcasting Network) και περιλαμβάνει το συνολικό εξοπλισμό, την εγκατάσταση και υπηρεσίες commissioning.

Ο εταίρος της GatesAir, δηλαδή ο Εμπορικός Οίκος Svyaz Engineering θα συνδράμει την ομάδα της GatesAir σε αυτήν την περιφέρεια σχετικά με όλες τις πρωτοβουλίες υπηρεσιών και υποστήριξης.

 

Πληροφορίες: www.gatesair.com & RF Hellas *
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 18:14

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group