το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 10:53

Γενική Σύνοδος 2017 Digital Radio Mondiale (DRM).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τετάρτη 10 και Πέμπτη 11 Μαΐου κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Υπό τον τίτλο “Digital Radio Mondiale Delivers”, η Γενική Σύνοδος 2017 του DRM Consortium θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Μαΐου κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας, υπό τη φιλοξενία της Ampegon AG.

Όπως συμβαίνει συνήθως, η διήμερη εκδήλωση θα ξεκινήσει με τη Γενική Σύνοδο αποκλειστικά για τα Μέλη της Κοινοπραξίας, το πρωί της Τετάρτης 10 Μαΐου. Το μεσημέρι η κοινοπραξία θα ανοίξει τις πόρτες της σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το DRM και το Ψηφιακό Ραδιόφωνο. Η ανοικτή εκδήλωση του DRM θα πραγματοποιηθεί μέχρι το μεσημέρι Τετάρτης 11 Μαΐου. VIP επισκέπτες έχουν προσκληθεί για να παρακολουθήσουν τις ανοιχτές συνεδρίες (sessions) της Γενικής Συνόδου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επανεξετάσουν και να λάβουν ενημερώσεις από τους εκπροσώπους χωρών και από τους ειδικούς σχετικά με την εξαιρετική χρονιά προόδου του DRM.

Η Ruxandra Obreja, Πρόεδρος του DRM είπε: “αυτή είναι η στιγμή για να προβούμε στον απολογισμό και να εξετάσουμε την εξαιρετική πρόοδο του DRM στην Ινδία και σε άλλες σημαντικές χώρες όπως Πακιστάν, Νότιος Αφρική, Ινδονησία. Ενδιαφέρον επέδειξαν και κάποιες Αφρικανικές χώρες, καθώς και άλλες χώρες όπως η Βραζιλία και η Ρωσία, αλλά και ορισμένες χώρες από την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Το γεγονός ότι ήδη υπάρχουν δέκτες (αυτόνομοι και αυτοκινήτων) που διαθέτουν DRM δεικνύει την εμπιστοσύνη στο DRM και στην απόλυτη επιτυχία της Ψηφιακής Ραδιοφωνίας σε όλο τον κόσμο.”

 

Πληροφορίες: www.drm.org

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 11:02
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « NAB Show 2017. Athens Digital Arts Festival (ADAF) 2017. »

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group