το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 13:07

European Radio Show 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

25-27 Ιανουαρίου 2018, Παρίσι, Grande Halle de la Villette.

 

Το European Radio Show με λίγα λόγια:

Ελεύθερη είσοδος μόνον για επαγγελματίες
6 000+ B2B επισκέπτες από όλες τις χώρες
Συνεδρίες και Εργαστήρια (workshops) στην Αγγλική γλώσσα και τις 3 ημέρες

 

Τα έχετε όλα:
Τεχνικά, Πρόγραμμα, Ψηφιακός Κόσμος, Παραγωγή Ήχου,
Marketing, Μουσική, Διαφήμιση, Οικονομική Αξιοποίηση,
Εικόνα, Περιεχόμενο, Εκπαίδευση, Επιδείξεις…

 

Θετική αίσθηση για το European Radio Show

Αναμφίβολα το European Radio Show σηματοδοτεί το μέσον της ραδιοφωνικής σεζόν. Όμορφα. Για τρεις ημέρες γιορτάζουμε τα μέσα μας και κάνουμε ευτυχισμένους τους 6.000 και πλέον επισκέπτες μας. Μεταξύ 25 και 27 Ιανουαρίου 2018, σε αυτόν τον καταπληκτικό χώρο που παρέχει το Grande Halle de la Villette, ένα ιστορικό διατηρητέο κτήριο, χίλιες και μία παρουσιάσεις, διαλέξεις, συνεδρίες, εκπλήξεις, εργαστήρια και εορταστικές τελετές για το Ραδιόφωνο θα λάβουν χώρα και θα προσφέρονται δωρεάν για τους επαγγελματίες επισκέπτες.

Για το 2018 η Νορβηγία και οι Σκανδιναβικές χώρες θα είναι οι επίτιμοι καλεσμένοι της τριήμερης εκδήλωσης και οι επαγγελματίες του Ραδιοφώνου τους θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε πληροφορίες που μπορούν να συλλεχθούν από το Ραδιόφωνο στις Σκανδιναβικές χώρες, αλλά και να μοιραστείτε την εμπειρία τους από την Ψηφιακή Μετάβαση και την Απενεργοποίηση των FM.

Γι' αυτό είναι σημαντικό να βρίσκεστε εκεί, σε αυτήν την Ευρωπαϊκή εκδήλωση, για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αλλά και για να μοιραστείτε και να συγκρίνετε το όραμα σας για το Ραδιόφωνο του αύριο. Όπως οι 100 εκθέτες που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο, έτσι και εσείς θα νοιώσετε τα θετικά vibes του European Radio Show 2018. Από την κεραία έως το jingle, τα έχουμε όλα.

 

Επισκεφθείτε το νέο European Radio Show

Έγινε παράδοση κάθε νέο Salon de la Radio να αφιερώνεται σε μία χώρα και στους επαγγελματίες της. Μετά το Κεμπέκ (2014), την Ελβετία (2015), το Βέλγιο (2016) και τη Βρετανία (2017), το 2018 οι προβολείς στρέφονται στη Σκανδιναβικές χώρες, του επίτιμους προσκεκλημένους της μεγαλύτερης εκδήλωσης στον κόσμο που γιορτάζει το Ραδιόφωνο. Με αυτόν τον τρόπο καθίσταται ανοικτό σε όλη την Ευρώπη και στους μη-γαλλόφωνους επισκέπτες από το 2017.

Πότε θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Salon de la Radio; Σημειώστε τις ημερομηνίες τώρα: Πέμπτη 25, Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Ιανουάριου 2018! Η εκδήλωση του 2018 θα πραγματοποιηθεί σε τρεις ημέρες, σε μία εμβληματική για το Παρίσι τοποθεσία, σε ένα ιστορικό διατηρητέο κτήριο: το Grande Halle de la Villette, στο οποίο έχει ήδη φιλοξενηθεί η εκδήλωση. Το 2017, 5.804 επαγγελματίες των μέσων ταξίδεψαν για να ανακαλύψουν τα νέα προϊόντα που παρουσιάζονται, για να απορροφήσουν και για να εμπνευστούν από τη γνώση που μετέδωσαν 200, ή και περισσότεροι ομιλητές, για να συναντηθούν (κάθε χρονιά η εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία συνάντησης όλων των εμπορικών ενώσεων και των εργοδοτικών οργανώσεων) και να αναλογιστούν το μέλλον του Ραδιοφώνου, αλλά και για να παρευρεθούν σε αποκλειστικές παρουσιάσεις ώστε να συναντήσουν ο ένας τον άλλο και να αποκτήσουν γνώση σχετικά με τις νεότερες τάσεις της τεχνολογίας.

Περισσότεροι από 100 εκθέτες επέδειξαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και τις τρεις ημέρες της εκδήλωσης του 2017 (συμπεριλαμβανομένης μίας εξαιρετικής βραδιάς), στο στύλ-Haussmann Grande Halle de la Villette. Κάτω από τα αετώματα ύψους 13 μέτρων, εκθέτες όπως EBU, Pure Jingles, ONAir, BW Broadcast, Deezer, Spotify, Konsole Labs, Netia, towerCast, David Systems, TDF, Maxi L’Air, RCS, Nagra, Brandy, Reelworld, Digigram, WorldDAB, LAWO και άλλοι, μοιρασμένοι σε δύο κυκλικές περιοχές και σε περισσότερα από 4.000 τετραγωνικά μέτρα απάντησαν στις ερωτήσεις των επισκεπτών από τις τέσσερις γωνίες της Γαλλίας και της Ευρώπης και προώθησαν τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους.

 

Γιατί να συμμετέχω στο European Radio Show;

Σε μία περίοδο περίπου δέκα ετών το European Radio Show (διατηρώντας την πολιτική δωρεάν εισόδου για τους επαγγελματίες), καθιερώθηκε ως η μοναδική ετήσια εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στη βιομηχανία του Ραδιοφώνου. Συνεχίζοντας τη διεξαγωγή της στην πιο όμορφη πόλη του κόσμου, αυτή η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κάποιες από τις πλέον υψηλού κύρους τοποθεσίες και κτήρια (Porte de Versailles, Tapis Rouge, εν συνεχεία Centre Etoile Saint-Honoré) πριν έρθει στο Grande Halle de la Villette.
Η επίσκεψη στο Salon de la Radio συνεπάγεται την εξασφαλισμένη συνάντηση με περίπου 6.000 επαγγελματίες και υψηλόβαθμα στελέχη των μέσων από τη Γαλλία, αλλά και από περίπου 50 χώρες. Το European Radio Show, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα, παρέχει τη μοναδική ευκαιρία της συνάντησης με υποψήφιους πελάτες, της δημιουργίας νέων επαφών και της ενίσχυσης της δικτύωσης. Η σχεδίαση και η διάταξη των περιπτέρων προσδίδουν σε κάθε Εκθέτη εξαιρετική ορατότητα για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, ενώ θα ασχολούνται με τη συνεχή ροή των εγγεγραμμένων πελατών τους.

 

Μοναδική Ορατότητα

Κάθε χρόνο πολλοί Εκθέτες αξιοποιούν την ευκαιρία που προσφέρεται από το European Radio Show για να παρουσιάσουν στα εργαστήρια (workshops) δημοφιλή θέματα που συνδέονται με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Στα περίπτερα και στους διαδρόμους της Έκθεσης υπάρχουν κάποιες παρουσίες που προσελκύουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Μία από αυτές βραβεύεται με το Βραβείο Καλύτερου Προϊόντος της Χρονιάς (ON’R Prize) και άλλη μία με το Βραβείο Καλύτερης Υπηρεσίας της Χρονιάς (ON’R Prize), αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες τους.
Χρόνο με τον χρόνο ο δείκτης ικανοποίησης των επισκεπτών και των συμμετεχόντων ξεπέρασε το 95%. Ας σημειωθεί ότι οι Εκδόσεις HF, διοργανώτρια εταιρεία του European Radio Show, βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο Radio Crew, μία ομάδα που αποτελείται από περίπου 45 ανθρώπους, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο να διασφαλίζουν ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιείται ομαλά. Τη διεύθυνση αυτής της ομάδας έχει ένας Τεχνικός Διευθυντής, του οποίου μοναδικός σκοπός είναι η διασφάλιση της επιτυχημένης εμπειρίας σας!

 

Το 2018, οι Εκδόσεις HF ελπίζουν ότι ο αριθμός των Εκθετών θα υπερβεί τους 150.

 

Πληροφορίες: www.europeanradioshow.com

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 13:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παγκόσμια Σύνοδος Dynamic Spectrum Alliance (DSA) 2017. THE COMIC CON 3. »

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group