το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

INTERVIEWS

Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή για την Τεχνολογική Διαδικτυακή Πύλη μας όταν συνομιλεί με Μηχανικούς και Καλλιτέχνες-Τεχνικούς, όπως ο γνωστός Compositor Αντώνης Νικολάου, τον οποίο συναντήσαμε σε εκδήλωση που διοργάνωσαν επιτυχώς AmyDV και Blackmagic Design.
O Αντώνης Νικολάου είναι ένα από τα βασικά μέλη της YAFKA, του Αντώνη Κοτζιά (heart and soul), με καθήκοντα Composite Supervisor. Έχει προσφέρει τις δημιουργικές υπηρεσίες του σε ελληνικές και ξένες παραγωγές κερδίζοντας υποψηφιότητες (ταινίες "Μικρά Αγγλία" και το "Μικρό Ψάρι") και τελευταία το Βραβείο της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (ΕΑΚ) με τη YAFKA, για την ταινία "Έτερος ΕΓΩ".
Οι εμπειρίες που συνέλλεξε από τη δημιουργική εργασία του σε κινηματογραφικές ταινίες, διαφημιστικά και τηλεοπτικές σειρές, η συχνή ενασχόληση του με γνωστές δημιουργικές τεχνολογικές λύσεις που κυριαρχούν στη βιομηχανία, οι απόψεις του για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τη βιομηχανία μας και όχι μόνον υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας μέχρι το τέλος αυτής της συζήτησης.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 10:32

Η ZETARM αποτελεί μία 100% Ελληνική εταιρεία και ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη βιομηχανία μας. Μέσα στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία που σοβεί στην Ελλάδα καταφέρνει και δημιουργεί μία εξαιρετική διέξοδο προς την εξαιρετική σχεδίαση, την ποιοτική χειροποίητη κατασκευή (είναι ακόμη τούτο εφικτό στις ημέρες μας με ένα βροντερό όχι στη μαζική κατασκευή και ένα δυναμικό ναι στην προσαρμοστικότητα της δημιουργίας σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη), τη λειτουργικότητα και τη μοναδική αξιοπιστία-αντοχή. Τα προϊόντα της, όπως sliders, γερανοί καμερών (dollies), hand & shoulder cam stabilizers, cam cages handles, DSLR rigs κ.α. βρίσκονται ήδη στην Ελληνική αγορά και προσφέρουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους με απίστευτα προσιτό κόστος απόκτησης που φέρνει σε άβολη θέση ακόμη και τον ανταγωνισμό από την Ασία, με σαφώς καλύτερη στιβαρότητα και ανθεκτικότητα από πολλές γνωστές και ακριβές λύσεις που υπάρχουν στην αγορά, στις σκληρές συνθήκες εργασίας της Τηλεόρασης, του Κινηματογράφου και των Νέων Μέσων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 17:30

Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή όταν συναντάς μία ευγενική μορφή καθώς και όταν συνομιλείς με μία προσωπικότητα που εκπροσωπεί μία πολύ σημαντική ιστορία και παράδοση δεκαετιών στον Κινηματογράφο, την Επαγγελματική Εικόνα και την Τηλεόραση, τον Επαγγελματικό Ήχο και το Ραδιόφωνο, αλλά και το Θέατρο. Η συνέντευξη της κας. Άννας Μαρίας Καλαβίτη, Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας Καλαβίτης Α.Ε.Ε. στην Τεχνολογική Πύλη μας πιστεύουμε ότι έχει πολλά ενδιαφέροντα σημεία και μηνύματα με αρκετούς αποδέκτες.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:35

Η Τεχνολογική Διαδικτυακή Πύλη μας για τη Βιομηχανία του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης στην Ελλάδα και την Κύπρο συζήτησε με τον David Lois, Διευθυντή Πωλήσεων Ανατολικής Ευρώπης, Χωρών Κοινοπολιτείας και Ισραήλ των AEQ & Kroma Telecom σχετικά με codecs ήχου, broadcast μίξη ήχου, δρομολόγηση και δικτύωση σήματος, διαχείριση τηλεφωνικών κλήσεων και ενδοεπικοινωνίας, monitoring και multi-viewers, αλλά και για τις τρέχουσες λύσεις από αμφότερα brands, καθώς και για τον τρόπο που οι broadcasters μπορούν να τις αξιοποιήσουν για την ενδυνάμωση των ροών εργασιών τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:33

Η Τεχνολογική Πύλη radiotvlink.gr έχει τη χαρά να συζητά με τον Thomas Klotz, CEO της Klotz Communications, αναφορικά με την επιτυχημένη επάνοδο της εταιρείας, τα σημαντικά προϊόντα της, τα τεχνολογικά επιτεύγματα και τις μελλοντικές προοπτικές της.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:28

Ο Mathias Eckert, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA) της Imagine Communications, συζήτησε με τον Ανδρέα Τζανάκο, Διευθυντή Σύνταξης της Τεχνολογικής Πύλης www.radiotvlink.gr σημαντικά ζητήματα που αφορούν στις αγορές των Μέσων και της Ψυχαγωγίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:22

Δύο ‘παγκόσμιες πρωτιές’ ανακοινώθηκαν στο Συνέδριο Radiodays Europe στο Παρίσι, πριν από λίγες ημέρες. Η LG αποκάλυψε ένα smartphone που θα διατεθεί ευρέως στην αγορά με DAB/DAB+. Εξίσου σημαντική ήταν και η επίδειξη της πρώτης στον κόσμο υβριδικής εφαρμογής Radioplayer app, στο κινητό τηλέφωνο LG Stylus 2. Μιλήσαμε με τον Michael Hill, Διευθύνων Σύμβουλο του φορέα Radioplayer, αναφορικά με την ανάπτυξη της εφαρμογής.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 11:37

Τα ηχεία για studio της Monkey Banana και η γενικότερα η Future Beat Industries GmbH αποτελούν ένα καλό παράδειγμα επιτυχημένου τεχνολογικού και επιχειρηματικού μοντέλου στο κόσμο του επαγγελματικού ήχου. Η τεχνολογική πύλη radiotvlink.gr έχει τη χαρά να συζητά διάφορα ενδιαφέροντα ζητήματα με τον Συνιδρυτή, Συνιδιοκτήτη και Διευθυντή της εταιρείας, Daniel Bruskowski, αναφορικά με το Μέλλον του τομέα Monitoring Ήχου στα Studios Post Production & Ηχογράφησης Μουσικής, καθώς και στα Οχήματα Εξωτερικών Μεταδόσεων (OB), αλλά και για τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015 12:41

Η Τεχνολογική Πύλη για τη Βιομηχανία της Τηλεόρασης, του Ραδιοφώνου και του Κινηματογράφου, www.radiotvlink.gr έχει την τιμή και τη χαρά να συνομιλεί για πολύ σημαντικά ζητήματα με το κ. Peter Siebert, Εκτελεστικό Διευθυντή του DVB Project.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 13:29
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group