το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 11:03

To Avid NEXIS | PRO καθιστά πανίσχυρη τη ροή εργασίας color grading.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Avid NEXIS | PRO καθιστά εύκολο για τους editors και τους colorists που εργάζονται με το DaVinci Resolve Studio να συνεργαστούν σε πραγματικό χρόνο σε διάφορα projects. Το πέρασμα projects πίσω και εμπρός μεταξύ editors και colorists, στην προσπάθεια να υλοποιηθεί υψηλής ποιότητας περιεχόμενο υπό όλο και περισσότερο πιο σφικτά χρονοδιαγράμματα και προθεσμίες αποτελεί μία δυσκολία. Αλλά δεν θα έπρεπε να ήταν.

Αν εργάζεστε με το Media Composer της Avid και το DaVinci Resolve της Blackmagic Design, το Avid NEXIS | PRO προσδίδει στην ομάδα σας την πραγματικού χρόνου συνεργασία που χρειάζεστε για να επιστρέψετε την ευρυθμία πίσω στη ροή εργασίας σας. Ως εκ τούτου μπορείτε να λάβετε ότι καλύτερο από τη κοινόχρηστη βάση δεδομένων του DaVinci Resolve και να ολοκληρώσετε τα projects σας ταχύτερα, όλοι μαζί.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Avid, δεν θα έχετε ποτέ μία καλύτερη ευκαιρία να πάρετε στα χέρια σας τρελή ταχύτητα – έως 1,6 GB/sec – σε μία πρωτόγνωρη τιμή. Ανακαλύψτε το πως μπορείτε να αποκτήσετε το Avid NEXIS | PRO για λιγότερα από $0,35 (Δολάρια Η.Π.Α.) ανά GB.

Θέλετε να βελτιώσετε σημαντικά την απόδοση της ομάδας σας;

Η ευφυής λύση αποθήκευσης Avid NEXIS | PRO επιτρέπει στο DaVinci Resolve να λειτουργεί καλύτερα και ταχύτερα σε ένα συνεργατικό περιβάλλον.

 

Πληροφορίες: www.avid.com & Telmaco S.A.*
*Διανομέας των προϊόντων Avid στην Ελλάδα και στην Κύπρο

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 17:58

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group