το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 18:20

Η Matrox® θα συμπεριλάβει SMPTE 2110 σε X.mio3 IP στη NAB 2017.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Όσοι αναπτύσσουν broadcast εξοπλισμό μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν το μοναδικό συνδυασμό onboard επεξεργασίας και τα οφέλη των πρωτόκολλων IP μεταφοράς ST 2110.

Η Matrox® αποκάλυψε ένα καινοτόμο OEM προϊόν και μία τεχνολογική σειρά που θα δείξει στην Έκθεση NAB 2017 (Λας Βέγκας, Νεβάδα, 24-27 Απριλίου 2017), με εστίαση στην υποστήριξη των νεότερων προτύπων της SMPTE για IP ροές εργασίας και συνολική τεχνολογική διαλειτουργικότητα.

X.mio3 IP: Υποστήριξη SMPTE 2110
Στην επίδειξη του IP (Περίπτερο: N4824), σε συνεργασία με τη Συμμαχία Περί Λύσεων IP για τα Μέσα (Alliance for IP Media Solutions - AIMS), η πολυ-καναλική video I/O μέσω 10 GbE κάρτα Matrox X.mio3 IP θα επιδείξει την υποστήριξη της σε αμφότερα αναδυόμενα πρότυπα ST 2110 και 2022-7 για χρήση με IP σε ζωντανή παραγωγή.

Η Matrox X.mio3 IP προσφέρει πολυ-καναλική λειτουργία Ι/Ο, video HD, 3G και 4K  με IP-encapsulation, υποστηρίζοντας όλα τα πρωτόκολλα IP μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των ST 2110, ST 2022-7, ST 2022-6, ASPEN και Sony IP, καθώς και υποστήριξη για μία σειρά από τεχνολογίες συμπίεσης συμπεριλαμβανομένων των J2K, Sony LLVC και TICO, μαζί με βασιζόμενο σε υλισμικό (hardware) IP packetization, onboard de-interlacing, scaling και compositing για την απελευθέρωση των κύκλων των κεντρικών μονάδων επεξεργασίας (CPU cycles) και όλα αυτά να περιλαμβάνονται σε μία μισού-ύψους, μισού μήκους PCIe κάρτα.

Επίσης, στη NAB θα επιδειχθούν:

12G SDI, XAVC & Βασιζόμενες στο Υπολογιστικό Νέφος (Cloud-Based) Λύσεις Επεξεργασίας Μέσων:
Με βάση το περίπτερο της (SL 6316), η Matrox θα επιδείξει την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων developer, συμπεριλαμβανομένων των X.mio3 IP, X.mio3 12G και της οικογένειας καρτών κωδικοποίησης/αποκωδικοποίησης M264, μαζί με το DSX Core για επεξεργασία που βασίζεται στο cloud.

Matrox X.mio3 12G – Πολλών Καναλιών 12G SDI με onboard επεξεργασία 4K video και ταυτόχρονη HD μετάδοση (HD simulcast):
Επιτρέποντας στους κατασκευαστές broadcast εξοπλισμού να εφαρμόσουν ενός καλωδίου SDI λύσεις για 4K παραγωγή, η μισού-μήκους PCI Express κάρτα X.mio3 12G προσφέρει δύο εισόδους 12G SDI, δύο εξόδους 12G SDI και δύο εκ νέου διαμορφώσιμες 3G SDI I/Os, επιτρέποντας ταυτόχρονη μετάδοση σε 4K και HD της broadcast παραγωγής. Το πολλών καναλιών hardware επεξεργασίας επιταχύνει τις λειτουργίες που βασίζονται σε υπέρ-έντονες υπολογιστικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων up/down/cross scaling και compositing για αναλύσεις έως 4K.

Η οικογένεια Matrox M264 – Μία άνευ προηγμένου ενίσχυση της πυκνότητας και της ποιότητας για H.264 κωδικοποίηση και αποκωδικοποίηση:
Μία οικογένεια PCI Express καρτών που προσφέρει βασιζόμενες σε υλισμικό (hardware-based) δυνατότητες πολλών καναλιών 4:2:0 8-bit και 4:2:2 10-bit H.264 κωδικοποίησης αποκωδικοποίησης και transcoding. Με έως τρία κανάλια 4Kp60 XAVC (Sony XAVC και Panasonic AVC-Ultra mezzanine codecs) κωδικοποίησης/αποκωδικοποίησης σε μίας υποδοχής (slot) κάρτα, η οικογένεια M264 επιτρέπει στους κατασκευαστές εξοπλισμού (OEMs) να παρέχουν πολλών-καναλιών 4K production servers σε μία πλατφόρμα PC.

Matrox DSX Core – Cloud-based επεξεργασία μέσων:
Η Matrox DSX Core περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται οι κατασκευαστές (OEMs) για τη δημιουργία εικονικών (virtualized), μόνον-λογισμικού broadcast λύσεων που τρέχουν σε υπολογιστές που βρίσκουμε εύκολα στην αγορά (COTS machines) που μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες εφαρμογές, όπως αυτό απαιτείται. Έχει σχεδιαστεί ειδικώς για το υπολογιστικό νέφος (cloud) και παρέχει ενσωματωμένη εφεδρεία, αποκατάσταση από καταστροφικές περιπτώσεις, έλεγχο με ακρίβεια καρέ για AV συγχρονισμό και διευρυμένη υποστήριξη format αρχείων προς εξασφάλιση της διαλειτουργικότητας. Οι τελικές πελάτες μπορούν γρήγορα να εφαρμόσουν ειδικά ή βασιζόμενα σε κάποιο event κανάλια δίχως επιπλέον κόστος σε δαπάνες.

 

Πληροφορίες: www.matrox.com/video & AmyDV *

*Μεταπωλητής Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Βριλήσσια, 3 Απριλίου 2017

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 19:02

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group