το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

OPEN FREQUENCY

Μπορεί μία Φήμη να σκοτώσει τις επενδυτικές κινήσεις μας, βάζοντας φρένο στη βελτίωση της ροής εργασίας μας, λόγω της αναβλητικότητας και της απραξίας που θα αποφέρει, καίγοντας, τελικώς και κάποια εγκεφαλικά κύτταρα μας; Σίγουρα όλα όσα θα αναγνώσετε σήμερα δεν αποτελούν Πρωταπριλιάτικα Ψέματα ή μήπως κάποια από αυτά μπορεί και να είναι;

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017 09:29

Η βιομηχανία των μέσων και της ψυχαγωγίας πορεύεται για την ώρα μέσα από πολλαπλές μεταβάσεις της τεχνολογίας. Τηλεοπτικοί σταθμοί, διανομείς περιεχομένου και άλλες εταιρείες μέσων συνειδητοποιούν ότι για να συμβαδίσουν με την ταχύτατη εξέλιξη των πρακτικών κατανάλωσης του video θα απαιτούνταν η μετάβαση των λειτουργιών τους σε πιο ευέλικτα και προσιτού κόστους τεχνολογικά θεμέλια.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 15:14

Εμπορικές ενώσεις αναφορικά με την τηλεόραση, απ’ όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χωρών Γερμανίας, Ισπανίας και Ολλανδίας, δημοσίευσαν τα αποτελέσματα των ερευνών τους αναφορικά με την κατανάλωση video.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016 15:32

Στις πλάτες της νέας ΕΡΤ, η οποία διαδέχθηκε το απεχθές Μαύρο, θαρρείς πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα. Δεν το λες κακό, δεν το λες όμως και καλό. Κατανοούμε πως οι ευθύνες είναι πολλές, αλλά αυτό δεν πρέπει να λειτουργεί αρνητικά τόσο ως προς την έξυπνη εξεύρεση τεχνολογικών λύσεων, όσο και ως προς τον ευέλικτο τρόπο προμήθειας τεχνολογικών αγαθών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 12:11

Στην πρόσφατη Γενική Σύνοδο του WorldDAB στο Λονδίνο, τον Νοέμβριο του 2015, η Ford Ηνωμένου Βασιλείου, ανέφερε στους συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο γιατί η Ford UK έχει αγκαλιάσει την ευκαιρία του να συμβάλει στη μετάβαση του Ηνωμένου Βασιλείου στο ψηφιακό ραδιόφωνο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 12:20

Μένει να δούμε την προκήρυξη του Διαγωνισμού και τις διαδικασίες, δηλαδή τον τρόπο που αυτός θα υλοποιηθεί. Από την άλλη, πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει η πλευρά των Καναλιών. Θα υπάρξουν προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ή σε Ευρωπαϊκά Αρμόδια Δικαστήρια; Θα γίνουν προσφυγές μετά το διαγωνισμό, από όσους δεν πήραν την πολυπόθητη άδεια;

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016 10:12

Η Συγγραφέας του άρθρου, Ruxandra Obreja, είναι Επικεφαλής Ανάπτυξης Ψηφιακού Ραδιοφώνου στη Διεθνή Υπηρεσία του BBC (BBC World Service Group) και Πρόεδρος του Digital Radio Mondiale.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 17:16

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Δυστυχώς, υποχρεούμαστε να προβούμε σε αυτήν την παρατήρηση ύστερα από την αναστάτωση που προκάλεσε η ενέργεια της ΕΕΤΤ να ποστάρει (αναρτήσει) φωτογραφικό υλικό (εξοπλισμό RF και κεραιοσυστήματα) στον διαδικτυακό τόπο της keraies.eett.gr, του οποίου η πιλοτική λειτουργία ξεκίνησε προσφάτως.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015 10:49

Τούτες τις ώρες καλό είναι να σκεπτόμαστε τον συνάνθρωπο και τον εργαζόμενο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 15:30
Σελίδα 1 από 2
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group