το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 14:44

Βάλε τέλος στη βία που ασκείται σε Συνεργεία Τεχνικών και Δημοσιογράφους!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τούτες τις ώρες καλό είναι να σκεπτόμαστε τον συνάνθρωπο και τον εργαζόμενο.

Άρθρο Γνώμης-Παρέμβαση του Ανδρέα Τζανάκου

Το να διαφωνείς με το X Κανάλι και με όσα λένε οι δημοσιογράφοι και οι καλεσμένοι του είναι δικαίωμα σου.

Όμως, κανείς δεν σου δίδει το δικαίωμα να χτυπάς και να βρίζεις τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου, τους εργαζόμενους τεχνικούς και δημοσιογράφους του, ή τα μέλη του συνεργαζόμενου, με το X Κανάλι που δεν συμπαθείς, συνεργείου που βγάζει το ψωμί του στην περιφέρεια της χώρας μας, βοηθώντας σε ανταποκρίσεις και πάσης φύσεως ζεύξεις.

Τι νόημα έχουν οι προπηλακισμοί και η βία (λεκτική και σωματική) σε ανθρώπους που εργάζονται υπό συχνά αντίξοες συνθήκες. Μήπως νομίζεις ότι με τα ιταμά νταηλίκια τα βάζεις με την Ιδιοκτησία και την όποια γραμμή μπορεί να έχει το X Κανάλι που δεν συμπαθείς;

Αν διαφωνείς, αν προσβάλλεσαι, απλά μην επιλέξεις ξανά το X Κανάλι για την ενημέρωση σου. Τόσο απλό είναι.

Τι σόι απόγονοι των πολιτισμένων αρχαίων προγόνων μας είμαστε, αν συμπεριφερόμαστε σαν χούλιγκαν της πολιτικής μας άποψης και των όποιων σκέψεων μας; Τι είδους Δημοκρατία θέλουμε; Αυτήν της άκρατης βίας και του τραμπουκισμού, ή εκείνην του διαλόγου και των πολλών επιλογών;

Αναλογίσου το κακό που μπορείς να κάνεις στον συνάνθρωπο σου, στην σωματική ακεραιότητα και την ψυχοσύνθεση του, τον πόνο που προκαλείς στα παιδιά και στους συγγενείς του, τη φθορά που κάνεις στη Δημοκρατία και τον Πλουραλισμό απόψεων και σταμάτα αμέσως την άσκηση κάθε μορφής βίας.

Ο Πολιτισμός είναι ένα από τα αγαθά που απέμεινε σε τούτην την χώρα, η οποία έχει περάσει και περνάει τόσα πολλά και δύσκολα. Χρέος μας είναι να τον προστατεύσουμε, να τον διαφυλάξουμε και να τον προσφέρουμε αναλλοίωτο στις επόμενες γενιές.

Η βία δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνον σε ανθρώπινο πόνο!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2015 15:30

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group