το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 16:35

Η Avid Pro Tools | S6 προσφέρει στις Υπηρεσίες Post Production της Sony Pictures την ενίσχυση της δημιουργικότητας και της συνεργασίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Avid υπογραμμίζει την πώληση της 1000ης επιφάνειας εργασίας (control surface) Pro Tools | S6 καθώς η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνει.

Η Avid® (Nasdaq: AVID) ανακοίνωσε την πώληση της 1000ης επιφάνειας ελέγχου Avid Pro Tools® | S6 στις Υπηρεσίες Post Production της Sony Pictures (Sony Pictures Post Production Services), τονίζοντας το ισχυρό momentum για τη modular επιφάνεια ελέγχου σε κορυφαίες εγκαταστάσεις παραγωγής ταινιών (film production), μουσικής και post-production. Με τη συνεχή ζήτηση για την Pro Tools | S6 , δηλαδή την επιφάνεια ελέγχου ήχου για το κέντρο των δημιουργικών ροών εργασιών, επιτρέπουν στους τεχνικούς μίξης ήχου να εργάζονται περισσότερο αποτελεσματικά και ομαλά.

Από τότε που η Sony Pictures εγκατέστησε την πρώτη επιφάνεια ελέγχου Pro Tools | S6 στο 158-θέσεων Anthony Quinn Theatre της, τον Σεπτέμβριο του 2015, χρησιμοποιήθηκε σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Open Season 4: Scared Silly, When the Bough Breaks, αλλά και του original thriller–drama, Bloodline, που βρίσκεται στη δεύτερη περίοδο μετάδοσης του από το Netflix. Λόγω της επιτυχημένης λειτουργίας, η εγκατάσταση post-production που παρέχει πλήρη γκάμα υπηρεσιών στην Πόλη Culver της California, αγόρασε άλλη μία κονσόλα για το 367-θέσεων Cary Grant Theatre, το μεγαλύτερο από τα 10 rerecording stages της εταιρείας.

“Η Pro Tools | S6 καθιστά απρόσκοπτη την εναλλαγή μεταξύ editorial και mixing,” ανέφερε ο Steve Ticknor, βετεράνος επικεφαλής του ήχου, re-recording mixer και sound designer. “Αντί του να έχουμε ένα μεγάλο διαχωρισμό μεταξύ editorial και mixing, η Avid δημιούργησε μία υβριδική λύση που προσδίδει τα καλύτερα από τους δύο κόσμους, δημιουργώντας ένα νέο τρόπο εργασίας. Σας επιτρέπει να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί με τον χρόνο σας στο θέατρο, ώστε να λαμβάνετε περισσότερο αντίκτυπο που να σας χαροποιεί και για να μπορείτε να είστε τόσο δημιουργικοί, όσο πρέπει να είστε.”

Ενστερνιζόμενη την Avid EverywhereTM και υιοθετώντας την MediaCentral™ Platform στα τμήματα μοντάζ ταινιών (film editing) και ήχου, η Sony Pictures ήταν σε θέση να λειτουργήσει περισσότερο αποτελεσματικά, ενισχύοντας τη δημιουργική διαδικασία.

“Παρέχοντας μία πλατφόρμα για μοντάζ εικόνας, μοντάζ ήχου και μίξη, η Avid υλοποίησε μία απρόσκοπτη και συνεργατική διαδικασία που οδήγησε σε περισσότερο δημιουργική σκέψη και σε νέες ευκαιρίες πειραματισμών-δοκιμών ως προς τον ήχο,” είπε ο Tom McCarthy, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Sony Pictures Post Production Services. “Η ικανότητα διαμοίρασης αρχείων και ενοποίησης διαφορετικών πτυχών της διαδικασίας post όχι μόνον ωφελεί τον προϋπολογισμό της παραγωγής, αλλά περνά και τη δημιουργική διαδικασία σε νέο επίπεδο. Έχοντας μία κοινόχρηστη πλατφόρμα επιτρέπεται στις ομάδες mixers και μοντάζ ήχου να ενοποιούν περαιτέρω όλες τις άλλες πτυχές της διαδικασίας post-production και να μοιράζονται τη δημιουργικότητα τους από τα πρώτα στάδια έως την τελική μίξη.”

Στις εγκαταστάσεις που υιοθέτησαν την Pro Tools | S6 περιλαμβάνονται οι CalArts, Deluxe, Eleven Sound, The Village, Smart Post Sound, Source Sound και πολλές άλλες.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για το ότι η Pro Tools | S6 απέκτησε τόσο ισχυρό momentum ως η πλέον έμπιστη modular επιφάνεια ελέγχου για το μοντάζ και τη μίξη ήχου και μουσικής,” είπε ο Jeff Rosica, Αντιπρόεδρος-Επικεφαλής Πωλήσεων & Marketing της Avid. “Με δεδομένη την υψηλή ζήτηση της S6 παγκοσμίως, η Avid είναι σε θέση να συνδράμει του επαγγελματίες του ήχου και της μουσικής προκειμένου να εργαστούν περισσότερο αποτελεσματικά, να μεγιστοποιήσουν τη δημιουργικότητα τους και να αναλάβουν τα πιο πολυσύνθετα projects.”

Η αρθρωτή επιφάνεια ελέγχου Pro Tools | S6 αξιοποιεί τις καλύτερες-πρωτοπόρες στη βιομηχανία οικογένειες προϊόντων ICON και System 5, παρέχοντας ανώτερη εργονομία και ευφυή έλεγχο του studio. Η S6 βασίζεται σε αποδεδειγμένη τεχνολογία επιτρέποντας στους επαγγελματίες του ήχου να ολοκληρώσουν και να υλοποιήσουν όσο το δυνατόν πιο καλές μίξεις ήχου, ταχύτερα.

Πληροφορίες: www.avid.com & Telmaco SA (Μεταπωλητής Ελλάδος και Κύπρου)

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Telmaco SA – Χαλάνδρι 4 Ιουλίου 2016

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 13:54

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group