το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 16:51

Το VSN WEDIT είναι το νέο βασιζόμενο στο διαδίκτυο εργαλείο video που ενισχύει τον Διευθυντή Μέσων.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Έκθεση NAB 2017, ο πάροχος καινοτομίας και λύσεων μέσων VSN θα λανσάρει το WEDIT, ένα υψηλής λειτουργικότητας βασιζόμενο στο διαδίκτυο εργαλείο editing που ενσωματώνεται εντός του VSN Explorer, δηλαδή στην πλατφόρμα διαχείρισης μέσων και των επιχειρηματικών διαδικασιών της εταιρείας. Αναπτυγμένο με HTML5, αυτό το γρήγορο και εύκολο εργαλείο επιτρέπει στους δημοσιογράφους και τους editors να μοντάρουν video και να τα προετοιμάζουν για τη μετάδοση τους από ένα και μοναδικό interface, δίχως να χρειάζεται η μετάβαση από το ένα σύστημα στο άλλο.

“Το νέο μας βασιζόμενο στο διαδίκτυο εργαλείο video πρωτοπορεί επιτρέποντας τους editors να διαχειρίζονται και να μοντάρουν όλα τα assets τους στο υπολογιστικό νέφος (cloud) από ένα interface, γεγονός που βελτιστοποιεί το editing και παρέχει νέες, προηγμένες ροές εργασίας,” είπε ο Jordi Capdevila Espitia, Διευθυντής Marketing της VSN. “Επιπροσθέτως της εξοικονόμησης χρόνου και βοηθώντας τους χρήστες να ανταποκριθούν στα ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα, το WEDIT μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να μειώσουν την ανάγκη για άδειες, αλλά και να αποφύγουν τα κοστοβόρα συστήματα NLE.”

Εντός του interface του VSNEXPLORER και ενσωματωμένο με ένα πλήρες MAM, οι χρήστες του WEDIT είναι δυνατό να εργαστούν σε footage και clips που βρίσκονται σε βαθιάς αρχειοθέτησης, near-line ή online αποθήκευση. Πρακτικά το WEDIT αποτελεί “cloud content editor,” επειδή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να μοντάρουν αρχεία στο cloud, μία δυνατότητα που μπορεί να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ editors και άλλων τμημάτων departments. Ως προς τις δυνατότητες editing, οι χρήστες του WEDIT μπορούν να μοντάρουν sequences γρήγορα με cut, να δημιουργήσουν λίστες cut, να προβούν σε mark-in και mark-out segments με ακρίβεια proxy frame, να συσχετίσουν μεταδεδομένα στα editing cuts, να μοντάρουν γρήγορα από interfaces timeline και να προβούν σε consolidate των sequences, καθώς και σε publishing. Οποιαδήποτε στιγμή, οι χρήστες μπορούν να εξάγουν ένα project σε ένα EDL αρχείο ώστε να ολοκληρώσουν το μοντάζ, αν αυτό κρίνεται απαραίτητο, σε NLE άλλου κατασκευαστή, όπως Adobe Premiere, Final Cut Pro, ή Avid Media Composer.

Η ενσωμάτωση αυτού το διαδικτυακού εργαλείου editing με ένα σύστημα MAM επιτρέπει τη δημιουργία νέων ροών εργασίας. Οι χρήστες του WEDIT, για παράδειγμα, μπορούν να βασίζονται στα μεταδεδομένα που εξάγονται αυτομάτως από το MAM για την αναζήτηση του περιεχομένου με ακρίβεια. Με άλλα λόγια, ένας editor μπορεί να προβεί άμεσα στην αναζήτηση αθλητικών videos που περιλαμβάνουν τα καλύτερα γκoλ της χρονιάς και εν συνεχεία να τοποθετήσει και να προσθέσει time-code των τωρινών segments. Ή χάρη στη λειτουργία speech-to-text του MAM, ο editor μπορεί να αναζητήσει το περιεχόμενο εντός video ηχητικών transcriptions και ξανά να τοποθετήσει και να περάσει time-code videos στα οποία οποιασδήποτε αξιωματούχος μιλά για ένα συγκεκριμένο θέμα. Το WEDIT της VSN επιτρέπει segmenting και τοποθέτηση περιεχομένου με βάση άλλες παραμέτρους όπως format, bitrate, δικαιώματα, ή επαλήθευση χρήστη.

Αυτές οι δυνατότητες και οι προηγμένες ροές εργασίας οδηγούν τις διαδικασίες μοντάζ video στην αποτελεσματικότητα. Με τη χρήση του WEDIT, οι πελάτες της VSN δεν θα χρειαστεί να στραφούν σε σύστημα NLE άλλων κατασκευαστών, ή τη χρήση plug-ins για την ολοκλήρωση των video τους, ανεξαρτήτως του πόσο εύκολα μοντάρουν. Η εναλλαγή από tabs και interfaces, αλλά και κάποιες φορές το κατέβασμα αρχείων και το ανέβασμα τους αργότερα σε άλλο σύστημα, αυξάνουν τον αριθμό βημάτων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των ειδησεογραφικών projects.

Τα στελέχη της VSN θα βρίσκονται κοντά σας στο Περίπτερο #SL8006 για την επίδειξη αυτής της πρόσθετης δυνατότητας του VSNEXPLORER.

 

Πληροφορίες: www.vsn-tv.com/en/ & Ariston BTS *
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 11:27

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group