το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 09:00

Η FireFly Cinema συνδράμει στη δημιουργία βελτιωμένης εμπειρίας θέασης της ταινίας “La La Land” του Damien Chazelle με το EclairColor™.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η εφαρμογή χρωματικής διόρθωσης FirePost κυριαρχεί στο EclairColor format για την ενίσχυση και τη δημιουργία νέου επίπεδου ποιότητας της ψηφιακής προβολής με βελτιωμένη φωτεινότητα, χρώμα και αντίθεση.

Η FireFly Cinema, εταιρεία ανάπτυξης προσιτών εφαρμογών χρωματικής διόρθωσης (color grading) και επεξεργασίας dailies ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή της χρωματικής διόρθωσης FirePost χρησιμοποιήθηκε για την έκδοση με mastering σε EclairColor της υποψήφιας για Βραβείο της Ακαδημίας (Academy Award®) κινηματογραφικής ταινίας La La Land που σκηνοθέτησε ο Damien Chazelle. Έχοντας αξιοποιηθεί σε εκατοντάδες ταινίες (Planetarium, The History of Love, Belle and Sebastien), οι λύσεις FireFly Cinema παρέχουν μία ολοκληρωμένη και μεγάλου εύρους προσέγγιση της παραγωγής για τη διαχείριση ροών εργασίας του χρώματος on-set, dailies και post-production.

Το EclairColor αποτελεί μία νέα επαναστατική ψηφιακή HDR λύση χρώματος που συνδυάζει καινοτόμο διαδικασία mastering με βελτιστοποίηση της επιλογής συστήματος προβολής για την παροχή στις κινηματογραφικές αίθουσες απαράμιλλης ποιότητας προβολή εικόνας. Αναπτυγμένη από το Ymagis Group, τον Ευρωπαίο ηγέτη στις υπηρεσίες προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας για τη Βιομηχανία του Κινηματογράφου, η λύση EclairColor προσφέρει υψηλότερη αντίθεση (contrast) και μεγαλύτερη πιστότητα, αντανακλώντας καλύτερα το αρχικό χρώμα στο οποίο στόχευαν οι δημιουργικές ομάδες. Προσαρμόσιμο σε όλους τους τύπους κινηματογραφικών αιθουσών, από art-house έως τα μεγαλύτερα multiplexes, ανεξαρτήτως του μεγέθους της οθόνης, το EclairColor βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της προβολής σε όλες τις κινηματογραφικές ταινίες ενώ προσδίδει και μία νέα διάσταση στην κινηματογραφική εμπειρία.

Η FireFly Cinema δραστηριοποιήθηκε εξ' αρχής στην ανάπτυξη του format EclairColor και το έφερε στην αγορά. Η εφαρμογή χρωματικής διόρθωσης FirePost της FireFly Cinema επιτρέπει την προφύλαξη του υψηλής δυναμικής περιοχής περιεχομένου που δημιουργήθηκε από κορυφαίας τεχνολογίας κάμερες, αλλά και την τροποποίηση του καθώς και την μετατροπή του στο mastering format EclairColor.

“Το EclairColor προσφέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες την ευκαιρία να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα της προβολής με ένα οικονομικό κόστος και με μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς οι projectors EclairColor μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή περιεχομένου σε standard format (DCI) και σε EclairColor,” εξηγεί ο Jean Mizrahi, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ymagis Group. “Από την Eclair ξεκίνησε το mastering περιεχομένου σε EclairColor με το FirePost, που αποτέλεσε την πρώτη λύση grading που περιλαμβάνει τις δυνατότητες του EclairColor . Πρόθεση του Ymagis Group είναι να καταστήσει αυτή τη λύση διαθέσιμη μαζί με όλες τις άλλες λύσεις grading που διατίθενται στην αγορά.”

Το EclairColor™ αποτελεί καταχωρημένο εμπορικό σήμα του Ymagis Group.

 

Πληροφορίες: www.fireflycinema.com

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 09:11

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group