το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 13:34

Ντοκιμαντέρ Harmonic: Δημιουργία NASA TV UHD - Δείτε το Video!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

H Harmonic παρουσιάζει το Ντοκιμαντέρ σχετικά με τη δημιουργία του NASA TV UHD, του πρώτου στην Βόρειο Αμερική Καταναλωτικού UHD Καναλιού.  Τώρα η Harmonic διαθέτει ένα μικρής διάρκειας ντοκιμαντέρ που εξετάζει τη δημιουργία του πρώτου υπέρ-υψηλής-ευκρίνειας (ultra-high-definition - UHD) Τηλεοπτικού Καναλιού της NASA.

Το NASA TV UHD, το πρώτο μη εμπορικό καταναλωτικό UHD κανάλι στη Βόρειο Αμερική επιδεικνύει τη μαγευτική ομορφιά και το μεγαλείο του διαστήματος που κόβει την ανάσα χρησιμοποιώντας υψηλής ανάλυσης εικόνες και video που δημιουργήθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και σε άλλες αποστολές της NASA, καθώς το footage από ιστορικές αποστολές γίνεται remastered. Το ντοκιμαντέρ της Harmonic αναλύει τις τεχνικές προκλήσεις που υπερνίκησαν NASA και Harmonic –μέσα σε λίγους μήνες- προκειμένου να θέσουν το NASA TV UHD σε ένα δορυφορικό link μαζί με τα υπάρχοντα SD και HD κανάλια της NASA.

"Το σήμα μας είναι επάνω στον δορυφόρο και αυτό που είναι συναρπαστικό είναι η χάραξη ενός νέου δρόμου και η αξιοποίηση της νέας προηγμένης τεχνολογίας  στην τηλεόραση και το video," είπε ο Peter Alexander, Επικεφαλής του Marketing στην Harmonic.

Δείτε το video παρακάτω στην παρούσα ηλεκτρονική σελίδα μας.

Πληροφορίες: www.harmonicinc.com & www.omniwave.gr & PTS (Pierides TechnoSystems Ltd) (Διανομείς Ελλάδος κατ’ αλφαβητική σειρά)

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016 13:03

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group