το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 16:06

Grass Valley: Πρέπει να υπάρχει μόνον ένας τρόπος για τη δημιουργία, τον έλεγχο και τη σύνδεση περιεχομένου. Ο Δικός σας - Δείτε το Video!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Βρισκόμαστε σε απόσταση λιγότερων των δύο εβδομάδων από την IBC 2016 και όλοι στην Grass Valley προετοιμάζονται για να μοιραστούν το ανανεωμένο όραμα της με τους πελάτες, τους συνεργάτες, αλλά και τους φίλους της βιομηχανίας.

Στην IBC 2016 θα υπάρξουν αποκαλύψεις από την Grass Valley, καθώς θα εισάγει έναν νέο τρόπο εξέτασης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος που όλοι δραστηριοποιούμαστε, στον οποίο ενσαρκώνεται το νέο όραμα της εταιρείας: Περιεχόμενο Κατά τον δικό σου Τρόπο (Content Your Way). Το περιεχόμενο αποτελεί τον κοινό σύνδεσμο μεταξύ του τι ήταν η τηλεόραση και του τι θα παρακολουθούν οι μελλοντικές γενιές.

Και όλα περιστρέφονται γύρω από μία σειρά βασικών εφαρμογών του πελάτη που εστιάζουν σε καυτά ζητήματα που πραγματικά μας οδηγούν εμπρός: Ζωντανή Παραγωγή, Ειδήσεις, Διανομή Περιεχομένου και Δικτύωση.

Πάρτε μία γεύση από ένα σύντομο μήνυμα του Προέδρου της Grass Valley, Marco Lopez και γνωρίστε περισσότερα αναφορικά με το όραμα της εταιρείας: Content Your Way.

Παρακολουθήστε παρακάτω, στην παρούσα ηλεκτρονική σελίδα της Τεχνολογικής Πύλης μας το video της Grass Valley για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, ή επισκεφθείτε την Grass Valley στην IBC 2016, στο Περίπτερο 1.D11.

Πληροφορίες: www.grasssvalley.com & Telmaco SA (Platinum Reseller For all Grass Valley Broadcast Products in Greece & Cyprus)

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 16:22

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group